Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Facts & Figures για το Βέροια-ΠΑΟΚ!!

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του Βέροια-ΠΑΟΚ.
#4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του με την Βέροια έχει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα οι δύο τελευταίες είναι στην Τούμπα με το ίδιο σκορ (4-1). Σε αυτό το σερί υπάρχει και η νίκη με 2-1 την σεζόν 2013-14 μέσα στην Βέροια.
#13 διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα εντός και εκτός έδρας μετρά για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Βέροια. Ο απολογισμός σε αυτές είναι δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ ήταν στην Βέροια στις 7 Φεβρουαρίου 1988 με τον Αλέξη Αλεξανδρή να σημειώσει τότε το ένα από τα γκολ της ομάδας της Ημαθίας.
#14 συνολικά αναμετρήσεις έχουν δώσει ο ΠΑΟΚ και η Βέροια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με γηπεδούχο την ομάδα της Ημαθίας. Ο Δικέφαλος μετρά 5 νίκες, 5 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ η Βέροια έχει επικρατήσει τέσσερις φορές.
#3 αγώνες έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες Φεβρουάριο και όλες ήταν με γηπεδούχο την Βέροια. Ο ΠΑΟΚ έφγε στις δύο πρώτες με τον βαθμό της ισοπαλίας (1966-67 0-0 / 1968-69 1-1) και στις 7 Φεβρουαρίου 1988 γνώρισε την τελευταία ήττα της ιστορίας του από την ομάδα της Βέροιας.
#2 σκορ έχουν οι πέντε εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας, αφού έχει τρεις νίκες με 2-1 και δύο με 3-1. Παράλληλα οι τέσσερις από τις πέντε ισοπαλίες του στην Ημαθία είναι χωρίς γκολ και υπάρχει και μια με σκορ 1-1.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: