Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Δεν φρεν-Άρης πουθενά!!

Ασταμάτητος ο Άρης! Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και πέτυχαν την 5η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Δεν φρεν-Άρης πουθενά!
Το… δρομολόγιο της κορυφής ακολουθεί ο Άρης!

Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, τον οποίο συνέτριψε 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πετυχαίνοντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του!

Τα γκολ των «κίτρινων», που ήταν ήρθαν όλα στο δεύτερο 45λεπτο, σημείωσαν οι Φερνάντες (60’), Καπνίδης (66’) και Πόι (84’).

Από ένα ημίχρονο είχαν στην αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Στο πρώτο, ο Άρης αντιμετώπιζε αρκετά αμυντικά κενά, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να είχε μερικές καλές στιγμές να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, καμία δεν βρήκε στόχο και έτσι τα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά, πιέζοντας για το γκολ, το οποίο και πέτυχαν στο 60’ με τον Φερνάντες ύστερα από κόρνερ. Όμως, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα –έξι λεπτά αργότερα- με τον Καπνίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 53’ στη θέση του Κωνσταντινίδη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να μπορούν να αντιδράσουν, με τον Πόι να ολοκληρώνει το θρίαμβο στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:


Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ (72’ Γκόλιας), Καλογέρης, Πόι, Ενλουντούλου, Κωνσταντινίδης (53’ Καπνίδης), Σουνάς (59΄Νάκας), Σανιά.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (72’ Σαμπιασβίλι), Χαψάς, Χιονίδης (49’ Σαράφογλου), Μαυρίδης (61’ Καρατζάογλου), Πολίτης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: