Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αλέγκρι: «Ο Πίρλο έχει μαγικά πόδια»

Το εγκώμιο του Αντρέα Πίρλο έπλεξε ο Μαξ Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Αταλάντα, όπου έκανε λόγο για χρήσιμη νίκη ενόψει της συνέχειας σε τρεις διοργανώσεις για τη Γιουβέντους.
«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο πρωτάθλημα. Απόψε πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα αντέδρασε καλά και έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Μείναμε συγκεντρωμένοι, ακόμη και όταν κάποιοι παίκτες μας έκαναν βιαστικές επιλογές. Διατηρήσαμε τη συγκέντρωσή μας και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κάτι που δεν κάναμε κόντρα στην Τσεζένα».
Ακόμη, υπογράμμισε: «Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, αλλά παρουσιαστήκαμε λίγο κουρασμένοι, μετά από αυτόν το μήνα που δουλέψαμε πολύ σκληρά. Τώρα ξεκινάει μία περίοδος με παιχνίδια μεσοβδόμαδα για το Champions League και το Coppa Italia και θα πρέπει να προσέξουμε τη φυσική μας κατάσταση, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε αυτά τα δύσκολα ματς».
Φυσικά, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Αντρέα Πίρλο: «Ο Αντρέα (Πίρλο) έχει πραγματική μαγεία. Έχει δύο μαγικά πόδια και όταν σουτάρει με το δεξί δίνει στη μπάλα περίεργη τροχιά. Αυτό μας έδωσε τη νίκη. Μας κάνει καλό να κερδίζουμε τέτοια ματς. Μένουμε προσγειωμένοι και καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις μόνο 3-0».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: