Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αρχάγγελος… Ράφαελ!!

Ο ωραίος και ο μοιραίος. Ο Ράφαελ κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς απέκρουσε πέναλτι του Ιγκόρ στο 83' και οι δύο ομάδες πήραν σε γενικές γραμμές αυτό που άξιζαν (0-0).

Αρχάγγελος… Ράφαελ
Άγγιξε τη νίκη, αλλά τελικά δεν την πήρε. Πανθρακικός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 83’ με τον Ιγκόρ που ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Μαλεζά, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Ράφαελ.

Δοκάρι με τον Ρουσκουγιέδα είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 27’, όταν και εκτέλεσε φάουλ ο μέσος των Αγρινιωτών.

Τους 28 βαθμούς έφθασαν οι γηπεδούχοι και τους 42 οι φιλοξενούμενοι, που έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα της παιχνίδια, αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.


Το ματς

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες αγωνιστικά. Άλλωστε το μαρτυράει και η διαφορά 14 βαθμών που είχαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός είναι πιο ποιοτική ομάδα και το πιο… ανοιχτό παιχνίδι θα του ταίριαζε πιο πολύ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και έχει δείξει ότι είναι καλός και στην άμυνα.

Αντιθέτως, ο Πανθρακικός που ξέρει ότι δεν θα του ταίριαζε ένα τέτοιο τέμπο, προσπάθησε να κάνει σφιχτό το ματς και τα κατάφερε στο πρώτο μέρος, με τις αξιοσημείωτες φάσεις να προέρχεται από στημένα. Όπως στο 27’ όταν ο Ρουσκουγιέδα σημάδεψε το δοκάρι, αναλαμβάνοντας να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του έξω από την περιοχή.

inner

Παρόλα αυτά το 0-0 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι δύο μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά πιο θεαματικό. Είχε καλό ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να ανεβάζει στροφές, παρασέρνοντας και τους γηπεδούχους. Από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Πιο κοντά πάντως στη νίκη πλησίασε ο Πανθρακικός, αλλά ο Ιγκόρ δεν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 83ο λεπτό.

inner

inner





inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου (Κάσες 58'), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης (Μάρτινς 77'), Ποτουρίδης

Στον πάγκο παρέμειναν παρέμειναν οι Πασχλάκης, Χασομέρης, Μπαλδά, Βιγιαφάνε, Σέτι.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα (Μύγας 74'), Μαρτίνεζ, Κάπελ (Θεοδωρίδης 80'), Άλβες (Μορένο 66')

Στον πάγκο παρέμειναν οι Στεφανάκος, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας, βοηθοί Δαμιανός Ευθυμιάδης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: