Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Χαμηλό και κουραστικό επίπεδο!!

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Σε έναν οργανισμό που επενδύονται εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, όπου ένας άνθρωπος έχει φορτώσει την καρτέλα του με 35 εκατ. ευρώ, εκεί όπου το επίπεδο πλέον στα γραφεία της ΠΑΕ και όσον αφορά στη δομή τους αλλά και όσον αφορά στα επίπεδα λειτουργίας της μπορούν να συγκριθούν με πολυεθνικές εταιρίες, η βιτρίνα δεν είναι αυτή που πρέπει.

Μία ΠΑΕ, έχει ως βασικό αντικείμενο την ποδοσφαιρική ομάδα, έχει ως βιτρίνα την κατάστασή της στον αγωνιστικό χώρο και βέβαια τα πρόσωπα που το αποτελούν αυτό.

Σε μία εποχή που το ποδόσφαιρο, το μάρκετίνγκ του και η εκπαίδευση του κοινού του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα πρόσωπα που στηρίζουν ένα πρότζεκτ, στον ΠΑΟΚ των εκατ. ευρώ, υπάρχει ένας σκοταδισμός και μία αδυναμία του ηγέτη του αγωνιστικού τμήματος να προσεγγίσει ποδοσφαιρικά την πραγματικότητα.

Ας παραθέσω ένα κομμάτι των χθεσινών του δηλώσεων για τον σημερινό αγώνα στη Βέροια.

"Όταν υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, οι μόνοι που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος είμαστε εμείς απο το αγωνιστικό κομμάτι και εκτός από την Παναγιά δεν βλέπω κανέναν άλλον να μας βοηθήσει. Είμαστε εμείς και ο Θεός. Και πιστεύω γιατί τελευταία μας είχε εγκαταλείψει πλήρως» τόνισε ο Μακεδόνας τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Προφανώς για την απαράδεκτη τακτική συμπεριφορά, για την έλλειψη έντασης στα τρεξίματα, για την έλλειψη αληλλοκαλύψεων εντός αγωνιστικού χώρου, για το κακό κλίμα εντός ομάδας, για την έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των στελεχών της και για άλλα πολλά, ευθύνεται ο Θεός και θα μας βοηθήσει η Παναγιά.

Ο σύγχρονος ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη αυτές τις συμπεριφορές. Έχει ανάγκη να ενημερώνεται ο κόσμος έστω γιατί δεν πάει καλά η ομάδα, αν γίνεται προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα και τι στόχο έχει αυτή.

Από θρησκεία χορτάσαμε. Μπάλα δε βλέπουμε…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: