Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γαλατσόπουλος: «Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου του Δικεφάλου κόντρα στον Παναθηναϊκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε να κάμουμε soldout. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη κρισιμότητα και σίγουρα έχουν φύγει ήδη 3000 τα κομμάτια που έφυγαν. Θα πρέπει να έρθει ο κόσμος, με ένα καυτό Παλατάκι χωρίς καμία ακρότητα. Η ομάδα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό και τα 35000 πρόστιμο είναι πολύ δύσκολο μα αντιμετωπιστεί. Η ομάδα κινδύνευσε να έχει τιμωρία έδρας και να μην έχουν κόσμο την Κυριακή. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένα ψεγάδι συμπεριφοράς. Θέλουμε καυτή ατμόσφαιρα και την νίκη. Ακολουθεί αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και υπάρχουν και πλέι οφ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς όμως να δημιουργήσουμε άγχος.

Η ομάδα θέλει να πάει σε έναν τελικό ύστερα από χρόνια και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση. Ήρθε η ώρα της επανάστασης και ξεκινάει από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Πάμε όλοι μαζί για την νίκη πρόκριση σε ένα «Παλατάκι» με πάθος και σωστή συμπεριφορά. Είπα στα παιδιά στην προπόνηση να γυαλίζει το μάτι στους στην προπόνηση και να τα δώσουν όλα. Ο κόσμος έχει την ωριμότητα. Να στηρίζει την ομάδα χωρίς ακρότητες. Δεν περισσεύουν ούτε 100 ευρώ από τα χρήματα που πρέπει να δώσουμε και να ξέρουν όλοι ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή και επίπονη προσπάθεια. Ο ΠΑΟ πάντως είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί».

Η κίνηση στα εισιτήρια είναι πολύ καλή και όπως τόνισε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήδη μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν φύγει 3000 κομμάτια και υπάρχει ένας πολύ καλός οιωνός. Άλλωστε, το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ πήγε  πολύ καλά και αυτό που έχει σημασία είναι να συνδυαστεί η καλή παρουσία του κόσμου με μία πρόκριση στον τελικό.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: