Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Νομπόα: «Το συζητήσαμε. Τώρα να… επιστρέψουμε»

Ο Κριστιάν Νομπόα μίλησε στην κάμερα της Nova για τις συζητήσεις που έγιναν στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την κατάσταση της ομάδας και την αντεπίθεση που σχεδιάζουν από τον αγώνα με τη Βέροια.

Νομπόα: «Το συζητήσαμε. Τώρα να… επιστρέψουμε»
Ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιδράσει μετά το εφιαλτικό διάστημα που προηγήθηκε αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα στη Βέροια, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Κριστιάν Νομπόα, που θέλει να ξεχάσει τη συντριβή από τον Ατρόμητο.

«Κρατάμε μόνο κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Το υπόλοιπο του ματς πρέπει να το ξεχάσουμε. Μετά την αποβολή του Κλάους ήταν πολύ δύσκολο να επιτεθούμε. Προσπαθήσαμε, αλλά ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στις αντεπιθέσεις. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να επιστρέψουμε στις νίκες», τόνισε.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα του την κατάσταση, είπε: «Κάποιες φορές είναι καλύτερο να μιλάμε σαν ομάδα για να δούμε τι φταίει. Κάναμε πολλές συζητήσεις. Θέλω να πιστεύω πως όλα είναι καλά και τώρα πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι. Είχαμε μια αντίστοιχη κατάσταση στη Ντιναμό πριν δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε νίκη για επτά σερί ματς. Όμως συζητήσαμε, ψάξαμε να βρούμε τι έφταιγε και η κατάσταση βελτιώθηκε».

Σημασία πλέον έχει η αντίδραση του ΠΑΟΚ. «Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε κι όχι πώς θα το κάνουμε, για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να δείξουμε στον κόσμο ότι επιστρέφουμε. Δεν με νοιάζει πώς θα παίξουμε».

Τέλος, για την προσωπική του εικόνα, ο μέσος από τον Ισημερινό είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και αγώνα με τον αγώνα νιώθω καλύτερα. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε σαν ομάδα, αλλά αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Θεωρώ πως έχω μάθει τους συμπαίκτες μου, αλλά χρειάζεται πάντα χρόνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: