Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Περέιρα: «Θέλω να δω άντρες στο ντέρμπι»

Το σύνθημα για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Βίτορ Περέιρα, μιλώντας χθες στους παίκτες του στου Ρέντη. «Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι ξανά», τόνισε ο Πορτογάλος!

Περέιρα: «Θέλω να δω άντρες στο ντέρμπι»
Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Ντνίπρο στην Ουκρανία επιχείρησε να τονώσει ο Βίτορ Περέιρα, μιλώντας στους παίκτες του χθες στο αθλητικό κέντρο της ομάδας εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Ξέρω και ξέρετε και εσείς πολύ καλά πως δεν πήγαμε καλά στην Ουκρανία. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έτσι δεχθήκαμε την πρώτη ήττα μας. Σαφώς και αυτό μας προβληματίζει, όμως ότι έγινε-έγινε και τώρα αυτό δεν αλλάζει. Η Ντνίπρο δεν πρέπει να μας απασχολεί τώρα, θα την σκεφτούμε και πάλι από την Δευτέρα. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, ένα ντέρμπι», φέρεται να είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θέλω να δω άντρες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι ξανά, γιατί πρόκειται για μεγάλο ματς. Θέλω να παλέψετε με πάθος σε κάθε εκατοστό του γηπέδου, για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλω να τα δώσετε όλα, πρέπει να κερδίσουμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό, δεν αποκλείεται μετά την ήττα στο Κίεβο ο 46χρονος τεχνικός να προχωρήσει σε ένα… γενναίο ροτέισον. Αυτό σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα ξεκινήσει ως βασικός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ντουρμάζ.

Ο Αφελάι αναμένεται να μείνει στον πάγκο, όπως και ο Κασάμι και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μιλιβόγεβιτς ή Εντινγκά (με φαβορί τον Σέρχο). Τα

έλος, ένα σενάριο θέλει τον Περέιρα να ξεκινάει ως βασικό τον Φράνκο Χάρα, αφήνοντας τον Μήτρογλου εκτός αρχικού σχήματος. Παράλληλα, απίθανο θεωρείται να ξεκινήσει ο Σαντάνα και δίπλα στον Σιόβα μπορεί να παίξει ο Αυλωνίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: