Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στην αποστολή ο Πουλίδο!!


Πρώτη γεύση από Άλαν Πουλίδο; Ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκεται στην αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Στην αποστολή ο Πουλίδο!
Ακούγαμε τόσο καιρό για αυτόν και ίσως ήρθε η ώρα να τον δούμε. Ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν ξέρει κανείς σε ποια ομάδα ανήκει, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς (9/3, 19:30) με τον Πλατανιά.

Ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος την Κυριακή έγινε 24 ετών, πήρε πρόσφατα άδεια από τη FIFA για να αγωνισθεί με τους «πράσινους» μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση με την ομάδα της πατρίδας του και για πρώτη φορά θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πιντέρ, Κώτσιος, Μάγκας, Στάθης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Πελέ, Κατίδης, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Πουλίδο και Μρντάκοβιτς.

«Ταξιδεύω στα γενέθλια μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αύριο θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη όνειρο μου. Είμαι ευγνώμων στον Θεό», έγραψε λίγο νωρίτερα στο Instagram.




Me toco viajar en mi cumpleaños. Pero muy feliz porque mañana se cumplirá un sueño mas en mi vida, muy agradecido con DIOS🙏 por darme todo lo que tengo, y gracias a todos ustedes por que han sido parte importantes en todo esto amigos familia conocidos y los que sin conocerme siempre me están apoyando de vd a todos gracias y dios los bendiga mucho... Se les quiere 😬👍
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: