Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

«Κάτι παραπάνω από ένα ματς Κυπέλλου»

Στο ψυχολογικό κομμάτι της εκάστοτε ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, στάθηκε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.
Σε μεγάλο βαθμό εκτιμά ο Αρσέν Βενγκέρ ότι η έκβαση του προημιτελικού θα επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και σε κάθε μεγάλη νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι, έχει υποσυνείδητα αντίκτυπο και στην πίστη της ομάδας. Κερδίζοντας το Κύπελλο Αγγλίας την περυσινή σεζόν, πήραμε ενέργεια επειδή είχαμε αρκετά χρόνια χωρίς τρόπαιο και από αυτή την άποψη ήταν σημαντικό», σημείωσε αρχικά.
«Αυτή η ομάδα έχει καλή νοοτροπία, διότι είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στη σεζόν και κάθε φορά που χάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, μπορείτε να δείτε πόσο πολύ ''αγγίζονται'' οι παίκτες. Νομίζω ότι η νοοτροπία είναι πολύ υγιής. Θέλουν να τα πάνε καλά και εμείς θα πρέπει το βράδυ της Δευτέρας να επικεντρωθούμε», προσέθεσε, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Όταν φτάσεις στα προημιτελικά, πιστεύεις πως είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίσεις ένα τρόπαιο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: