Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αναστασίου: «Από το πρώτο λεπτό αφεντικό»!


Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έδειξε από το πρώτο λεπτό πως θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη με σκορ 4-3 επί του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Από το πρώτο λεπτό αφεντικό»!
Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο 4-3 επί του ΠΑΟΚ, αλλά και με παράπονα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα έλεγα ότι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγιναν κάποια περίεργα πράγματα με την αναβολή της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την τιμωρία ενώ είχαμε να παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο στην άδεια Λεωφόρο και σε συνδυασμό με ότι πάντα μετά την διακοπή έχουμε κάποιο θέμα έπρεπε να βρούμε ρυθμό και να αποδώσουμε καλά.

Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να είμαστε το αφεντικό στο παιχνίδι και πιστεύω ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη καθώς πετύχαμε τέσσερα γκολ και είχαμε αρκετές φάσεις για να σημειώσουμε και άλλα τέρματα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι σίγουρα η αμυντική μας λειτουργία. Το να δεχτούμε τρία γκολ δεν θυμάμαι αν έχουμε δεχτεί ξανά.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά δεδομένο ότι έπαιζαν σε άδειες κερκίδες. Έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας. Είναι σίγουρα άσχημο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μένουν οκτώ παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι».

Για το πού κρίθηκε το ματς και την παρουσία των οπαδών έξω από το γήπεδο:

«Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στον έλεγχο και στο τέμπο που είχαμε από το πρώτο λεπτό. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά και ξέραμε ότι θα υπάρχουν κενοί χώροι και θα μας δοθούν ευκαιρίες για να το εκμεταλλευτούμε. Η εκτελεστική δεινότητα του Μάρκους και η αλλαγή του Καρέλη μας έδωσε μεγάλη ώθηση στην επίθεση μας.

Όσο για τους οπαδούς μας καλό θα ήταν να τους είχαμε μέσα στο γήπεδο όχι εκτός. Τους ακούγαμε συνέχεια αλλά είναι σημαντικό όπως είπα να τους έχουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι άσχημο για 20-30-50 ανεγκέφαλους να στερείτε η ομάδα τον κόσμο».

Για την ανατροπή:

«Ξέρουμε ότι το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης είναι πολύ υψηλό και πολλές ομάδες είναι δύσκολο να το αντέξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μερικές φορές θα σου βγει μερικές όχι. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την ταχύτητα που έχουμε εμείς.

Δεν έχει να κάνει με ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν κλείστηκε στην περιοχή τους είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά και είναι φυσιολογικό ότι θα βρούμε χώρους με την ταχύτητα μας. Εκεί θέλαμε να χτυπήσουμε και το καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: