Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βλάχος: «Κάναμε άλμα παραμονής»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη νίκη της Καλλονής επί του Πανιώνιου, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε σημαντικό άλμα για παραμονή στην κατηγορία.

Βλάχος: «Κάναμε άλμα παραμονής»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί θα κρατήσουν την ομάδα όπως φαίνεται στην κατηγορία. Κάναμε το μεγαλύτερο από τα άλματά μας για να μείνουμε και φέτος στην κατηγορία, που είναι πολύ σημαντικό και για το νησί και για την ομάδα και γιατί Σούπερ Λίγκα γιατί η Καλλονή κοσμεί με την καλή της παρουσία και το ήθος της ως ομάδα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

«Σίγουρα ο Πανιώνιος ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που ήρθαν εδώ. Όλη την εβδομάδα αυτό έλεγα στην ομάδα, ότι προσέξτε είναι η ομάδα που κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες στη Σούπερ Λίγκα μετά τις τρεις μεγάλες. Πράγματι έτσι ήταν, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο οι αλλαγές βοήθησαν σημαντικά και πήραμε μία νίκη που όπως σας είπα και στην αρχή ήταν ίσως η πιο σημαντική για την παραμονή στην κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

Ακόμη, σχολίασε την απόφαση να διεξαχθούν ματς αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. «Επειδή έμαθα μετά από τόσα χρόνια που είμαι παίκτης και προπονητής ότι οι φίλαθλοι της Καλλονής, αυτοί οι χούλιγκαν της Καλλονής, του Παναιτωλικού, του Πανθρακικού ήταν εκείνοι που έκαναν όλα αυτά τα αίσχη, στέλνω έναν μήνυμα στον Υφυπουργό και οφείλω να το κάνω γιατί είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αγαπώ τον χώρο. Είναι τεράστια ευκαιρία να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Αυτή η εκλεγείσα κυβέρνηση είναι ευκαιρία να γίνουν ήρωες, να γίνουν μάγκες όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, και να σώσουν το ποδόσφαιρο.

Και ας αφήσουν την Καλλονή και τον κόσμο της, ας αφήσουν τον Πανθρακικό και τον κόσμο του... Ξέρουν ποιοι δημιουργούν τα προβλήματα. Ας βάλουν το μαχαίρι ως το κόκαλο. Σε αυτό τον χώρο υπάρχουν και υγιείς δημοσιογράφοι, και υγιείς προπονητές, και υγιείς ποδοσφαιριστές, και υγιείς φίλαθλοι και πρόσωπα που διοικούν και θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι ευκαιρία να μας κάνουν όλους χαρούμενους σε έναν χώρο που είναι ο καλύτερος αθλητικά που υπάρχει στον κόσμο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: