Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Tσακίρ κέφι οι επιθέσεις, ζεϊμπεκιές οι άμυνες!!

Αγώνας μετά μουσικής. Μέχρι που κάποιες στιγμές οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ακούγονταν τόσο στερεοφωνικά που νόμιζες ότι είχαν «υποστήριξη» από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Γράφει ο αποδυτηριάκιας
Για όσους δεν γνωρίζουν, ταυτοχρόνως με τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ που έληξε με 4-3 υπέρ των πρασίνων και χατ τρικ του Μπεργκ, οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από τη Λεωφόρο.
Υπήρχε κι ένα πανώ στη θύρα 13 που έλεγε: «Δώστε μας πίσω τις Κυριακές...». Εχουν δίκιο τα παλληκάρια. Δώστε μας τα μεσημέρια της Κυριακής με το ραδιοφωνάκι, τον Δομάζο, τον Παπαϊωάννου και τον Αναστό. Τα έλεγε και ο Κοντονής στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του ως υφυπουργός Αθλητισμού, στη γιορτή του ΠΣΑΠ. Εκτός τόπου και χρόνου, δηλαδή.
Στον αγωνιστικό χώρο είδαμε τη χαρά του επιθετικού. Αυτό για παράδειγμα που συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, από το οποίο προέρχεται ο Αναστασίου. Ο Μπεργκ κι ο Καρέλης το διασκέδασαν με αντιπάλους τους Βίτορ και Κόστα. Αντιστοίχως και ο Αθανασιάδης με τους Σίλντεφελντ και Ταυλαρίδη απέναντύ του. Μέχρι κι ο Σκόνδρας σκόραρε με κίνηση σλόου μόσιον από δεξί αριστερό και σουτ, που πάντως αποδείχθηκε αρκετά γρήγορη για τους αμυντικούς των πρασίνων και για τον Στιλ.
Και για να μην το λησμονήσω ο Στιλ δεν είναι και τόσο ατσάλι, όπως προσπάθησαν να μας τον πλασάρουν. Περίμενα να κάνει κάτι περισσότερο στα δυο γκολ που δέχθηκε. Δεν φτάνει να λες ότι ο τερματοφύλακας δεν έχει ευθύνη. Πρέπει να διακρίνει κανείς τη σωστή αντίδραση. Ο Στιλ αργούσε χαρακτηριστικά σε όλες τις επεμβάσεις του. Οχι, βέβαια, ότι ο Ιτάνζ ήταν καλύτερος. Απλώς, αναφέρομαι στον Στιλ γιατί κάποιοι τον αποθεώνουν από την πρώτη στιγμή που μπήκε 11άδα.
Και τώρα σου λένε οι βάζελοι, αν δεν μας είχανε αφαιρέσει τρεις βαθμούς θα ήμασταν ισόβαθμοι με τους γάβρους, που βρήκαν τον τρόπο να μην παίξουν με τον Πανθρακικό για να είναι ξεκούραστοι απέναντυ στην ΑΕΚ. Τα λένε οι βάζελοι και όφειλα να στα μεταφέρω...

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ και στημένο παιχνίδι της αναβολής, γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν θα γίνει τελικά ούτε σήμερα Κυριακή το ματσάκι Πανθρακικού-Ολυμπιακού και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι δεν θα παίξει ο πρωταθλητής πριν εμφανιστεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό ήταν που ήθελε η σταχτοπούτα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, να αποφύγει την περιπέτεια στο επικίνδυνο γήπεδο της Κομοτηνής και τους πιθανούς τραυματισμούς.
Δεν έχει καμμία σημασία ποια είναι η αλήθεια, δηλαδή εάν πράγματι δούλεψε η σκέτη σκηνοθεσία στην ματαίωση προς το παρόν του αγώνα. Ερωτηματικά προκαλεί η μετάθεση από Κυριακή σε Σαββάτο, η αναβολή από Σαββάτο σε Κυριακή και η τελική απόφαση αλά... Κοντονή για την... επ’ αόριστον αναβολή. Σημασία έχει ότι όλη αυτή η ιστορία τρολάρει την δεδομένη καχυποψία σ’ όλες τις γειτονιές της ποδοσφαιρικής Ιερουσαλήμ. Ότι όλα ήταν στημένα. Και έτσι για πρώτη φορά στην Ιστορία δεν θα γίνει την επομένη ένα ματς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Αδιάφορα είναι αυτά που λέγονται από πλευράς Ολυμπιακού, όσο κι αν είναι αληθινά. Και μόνον ότι έφθασε να «απολογείται» ο Ολυμπιακός κι όχι ο Πανθρακικός και η σούπερ λίγκα το πράγμα μιλάει μόνο του. Αυτά που λέγονται από Ολυμπιακό είναι ότι ήθελε να παίξει με τον Πανθρακικό, να μην μείνει χωρίς παιχνίδι πριν την ΑΕΚ, και ότι... προβληματίζεται ο Περέϊρα επειδή η ομάδα δεν μπήκε σε ρυθμό αγωνιστικό.
Ένα είναι αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς. Ότι η σουπερ ληγκ δεν είχε plan B, όπως ο Βαρουφάκης στο euro group, μια έτοιμη εναλλακτική λύση. Να παιχθεί το ματς σε άλλο γήπεδο στην περίπτωση που τελικά θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του στην έδρα του Πανθρακικού.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: