Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Μαρτίνες!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις παίκτες του Παναιτωλικού φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες. Σήμερα κρίνεται του Ομάρ.

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Μαρτίνες
Το «παρών» στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα έδωσαν ένας Πορτογάλος συνεργάτης του Βίτορ Περέιρα και ο Γιώργος Κοκολάκης.

Εκτός από την «κατασκοπία» των φιλοξενούμενων (θα τους αντιμετωπίσουν σε δύο εβδομάδες στο Καραϊσκάκη), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πήγαν στο Αγρίνιο και για μεταγραφικό σκοπό.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες ήθελαν να «τσεκάρουν» από κοντά τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων, με τον Νίκολας Μαρτίνες να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεχωρίσει από την ομάδα του Μάκη Χάβου, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει ήδη έχουν ξεκινήσεις τις επαφές για την απόκτησή του.

Εκτός από τον 27χρονο παίκτη, ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και για τον Ράφαελ Μπρακάλι (τον 34χρονο τερματοφύλακα με τον οποίο είχε δουλέψει ξανά στην Πόρτο ο Περέιρα), τον διεθνή με τη Βολιβία Μπεχαράνο και τον αριστεροπόδαρο Εντζεγκέλε.

Κρίσιμο τεστ για Ομάρ

Στο καθαρά αγωνιστικό και εν όψει του προσεχή επαναληπτικού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, σήμερα θα κάνει τεστ ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε μία σύσπαση στον λαγονοψοΐτη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει να παίξει κόντρα στην «Ένωση», αλλά αυτό θα φανεί στη σημερινή προπόνηση. Για παν ενδεχόμενο, όμως, ο Σαλίνο προετοιμάζεται να καλύψει το κενό του Νορβηγού φουλ-μπακ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: