Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δέδας: «Δεν πιστεύω ότι το μπάσκετ χρειάζεται απειλές»

Αιχμές για έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης άφησε ο Γιώργος Δέδας, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, όμως, να χαρακτηρίζει δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Δέδας: «Δεν πιστεύω ότι το μπάσκετ χρειάζεται απειλές»
Η… αποσύνδεση του ΠΑΟΚ στην επίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, κόστισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Γιώργο Δέδα.

Ωστόσο, ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε παράπονα για έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης, αποκαλύπτοντας πως μετά το τέλος του αγώνα πήγε να τον ρωτήσει για την τεχνική ποινή που του υπέδειξε και εκείνος του απάντησε: «δεν με ξέρεις καλά εμένα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Ξέραμε πως μετά και τον ημιτελικό του Κυπέλλου, στο σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμος απέναντί μας. Θέλαμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Κάπου στο τέταρτο δεκάλεπτο χάθηκε η επαφή μας με το σκορ και έτσι χάσαμε δίκαια. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Θέλω να πω και κάτι προσωπικό. Στην τεχνική ποινή που έφαγα είπα στο διαιτητή: “ρεφ, πρώτα σφύριξες και μετά είδες τι θα δώσεις”. Με αυτόν ακριβώς τον τόνο που το λέω τώρα. Και μου έριξε τεχνική ποινή. Όταν εξήγησα στους ανθρώπους της ομάδας τι συνέβη, γιατί έχουμε σχετικό εσωτερικό κανονισμό, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Το λέω όπως ακριβώς έγινε. Ως αρχηγός του ΠΑΟΚ, πήγα μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή για να τον ρωτήσουμε τι συνέβη και εκείνος μου είπε: “δεν με ξέρεις καλά εμένα”. Δεν πιστεύω ότι το μπάσκετ χρειάζεται απειλές. Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: