Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σκόνδρας: «Τα λάθη έκριναν το ματς»


Στα πολλά ατομικά λάθη, μεταξύ αυτών και τα δικά του, απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Σκόνδρας.

Σκόνδρας: «Τα λάθη έκριναν το ματς»
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:
«Δεχτήκαμε αστεία γκολ από λάθη δικά μας. Αυτά έκριναν το ματς. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν χαλαρώσαμε σαν ομάδα αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ γρήγορα και μάλιστα το ένα από δικό μου λάθος. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το σύστημα που έπαιξε η ομάδα και την είσοδο του Καρέλη:
«Παίξαμε με τρεις πίσω στην άμυνα επειδή είχαμε ελλείψεις. Στη συνέχεια το γυρίσαμε. Τα συστήματα πάνω-κάτω είναι τα ίδια, αρκεί οι παίκτες να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δεν μας μπέρδεψε η είσοδος του Καρέλη. Απλά έτυχε κι έγιναν τα λάθη και μπήκαν τα γκολ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εμφάνιση».

Για το γκολ που σημείωσε με το… αριστερό και τη φετινή του παρουσία:
«Συνήθως στην προπόνηση δουλεύουμε τα αδύναμα πόδια. Έχω αρκετά καλό αριστερό πόδι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να το κάνω όπως το δεξί. Πέρυσι δεν είχα καλή χρονιά. Φέτος ξεκίνησα καλά από την προετοιμασία. Με βοήθησε και η ομάδα. Λάθη θα γίνουν, αλλά όταν βγαίνεις συχνά στην επίθεση δεν είσαι τόσο σταθερός στην άμυνα. Όταν παίζεις με ανάποδο πόδι σου φαίνεται περίεργο, αλλά μετά συνηθίζεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: