Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Λεωφόρος… διαμαρτυρίας!!

Τη δυσαρέσκεια τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, δίνοντας δυναμικό «παρών» έξω από τη Λεωφόρο. Δείτε φωτογραφίες.

Λεωφόρος…  διαμαρτυρίας
Κάτι παραπάνω από 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από τη Θύρα 3 του «Απ. Νικολαΐδης» το απόγευμα της Κυριακής (8/3), λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν ραντεβού έξω από τη Λεωφόρο, που δεν είχε κόσμο στις εξέδρες, λόγω της ποινής που έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως η 27η αγωνιστική της Super League, διεξάγεται χωρίς παρουσία οπαδών, ύστερα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» έκαναν ειρηνικό συλλαλητήριο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσικά, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρησης της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε στηθεί γιγαντοοθόνη.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: