Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Παπαδόπουλος: «Με συγκίνησε ο κόσμος»

Δακρυσμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως αυτό που συνέβη σήμερα με τον κόσμο δεν το έχει ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή του.

Επίσης, ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, τη παρουσία του Ρουγκάλα, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον στόχο της ομάδας, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα συμφωνήσω πως στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα αμύνθηκε πολύ καλά, δεν είχαμε γρήγορη ανάπτυξη, κουβαλούσαμε πολύ την μπάλα. Ευτυχώς για εμάς το δεύτερο ξεκίνησε πολύ καλά και αυτό ήταν και το κλειδί. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, κλειδί για την συνέχεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Επαναλαμβάνω το κερδίσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση που τραβάμε. Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρχει αργεί σκέψη, αλλά αυτό που μας ενδιάφερε ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα θελα να αναφερθώ στον κόσμο. Σήμερα έγινε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Το παιχνίδι είχε τελειώσει και επί μία ώρα ο κόσμο ήταν στην κερκίδα και τραγουδούσε. Τους καταλαβαίνω γιατί μετά από χρόνια έχουν χαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς η θετική αύρα  του κόσμου,  μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Υπάρχει συνέχεια με δύσκολα ματς, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια πολύ σημαντικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή και αν είναι δυνατόν να μεγαλώσουμε την διαφορά από τον τρίτο. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τους τραυματισμούς των Πουρτουλίδη και Μπαρτολίνι, είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν είναι κάποιο τράβηγμα ή θλάση. Εχει  δεχθεί στο ισχιακό ένα χτύπημα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Όσο αφορά τον Πουρτουλίδη, ήταν ένα χτύπημα στον αστράγαλό του».

Για τον Ρουγκάλα: «Για πρώτο παιχνίδι τα πήγε πολύ καλά. Είχαμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτόν. Κάθε αρχή είναι δύσκολη για κάθε παίκτη».

«Πολλά μπορεί να συμβαίνουν για να έχουμε αυτή τη συγκέντρωση, αλλά πλέον αυτά τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι πρέπει να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο. Και πλέον παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε και πάλι για τον κόσμο και δακρυσμένος, είπε: «Το λιγότερο που έχω να πω είναι πως με συγκίνησε να κάθεται ο κόσμος μετά το ματς και να ζητάει τους παίκτες να βγούνε έξω. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ».

Για τις διαιτησίες ενόψει και των πλέι όφ, είπε: «Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή να το σχολιασω. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και σε διαιτησίες που δεν ήταν καλές για εμάς κερδίσαμε και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη δική του συμβολή στη φετινή πορεία της ομάδας: «Κοιτάξτε από την αρχή που ξεκινήσαμε αρχή υπήρχε μια αμφισβήτηση και νιώθω χαρούμενος γι’ αυτό και νιώθω χαρούμενος».

Και κατέληξε: «Είπα στα παιδιά ότι το σημερινό ματς είναι τέσσερις βαθμοί, πρέπει να σκεφτόμαστε να τα κερδίσουμε. Αν είμαστε το ίδιο σοβαροί θα αυξήσουμε την διαφορά. ‘Αξια είμαστε πρώτοι, όμως το πρωτάθλημα των πλέι-οφ είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να πάμε χωρίς προβλήματα να μπούμε καθαροί. Ήδη ο Σεμπάστιαν έχει συμπληρώσει κάρτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: