Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μάντσεστερ Γ.-Αρσεναλ!! (preview)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ (21:30) θα διεκδικήσουν απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» το ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.Ως μεγάλο πλήγμα και για τις δύο ομάδες χαρακτήρισε τον αποκλεισμό ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Έχουν χάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Άρσεναλ έμειναν νωρίς μακριά από την κορυφή δίνοντας μάχη για την είσοδο στην 4άδα, η οποία δίνει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Ο Φαν Χάαλ χαρακτήρισε τον πρώτο τίτλο που θα κατακτήσει επί αγγλικού εδάφους πολύ σημαντικό και τόνισε πως όποια ομάδα αποκλειστεί από τη μεταξύ τους μάχη, θα έχει υποστεί σημαντική ζημιά, η οποία πιθανόν να επηρεάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.
Η Αρσεναλ τρέχει ένα εξαιρετικό σερί στα τελευταία παιχνίδια και η αγωνιστική άνοδος του Ολιβιέ Ζιρού έχει βοηθήσει και στη συγκομιδή βαθμών για τους κανονιέρηδες. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το τυχερό διπλό κόντρα στη Νιούκαστλ με τον Φαν Χάαλ να ψάχνει έξτρα κίνητρο πίσω από το γεγονός ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του το Κύπελλο.
Αγωνιστικά Νέα
Ο Εβανς ξεκινά από σήμερα την ποινή των έξι αγωνιστικών της τιμωρίας του για το «επεισόδιο» που είχε με τον Σισέ στο ματς με τη Νιούκαστλ. Ο Φαν Χάαλ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του μόνο με τον Ρούνεϊ στην κορυφή της επίθεσης κρατώντας τον Φαλκάο στον πάγκο.
Από την άλλη πλευρά στην Άρσεναλ, θέση θα διεκδικήσει ο Γουόλκοτ ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Ράμσεϊ και Γουίλσιρ.
Πιθανές Συνθέσεις
Μαν.Γιουν
: Ντε Χέα – Βαλένσια, Ρόχο, Σμόλινγκ, Τζόουνς – Μπλιντ – Φελαϊνί, Ερέρα, Γιανουζάι, Γιανγκ – Ρούνεϊ
Αρσεναλ:Σέζνι – Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Καθόρλα, Κοκλέν – Σάντσες, Γουέλμπεκ, Εζίλ - Ζιρού
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: