Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ρότζερς: «Δεν ήθελε να μπει…»

Θέλει και τύχη. Παρά το 0-0 με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, ο Μπρένταν Ρότζερς απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ για την προσπάθειά τους, εστιάζοντας στις πολλές χαμένες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» από σήμερα η ομάδα του τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην λανθασμένη- όπως τη θεωρεί ο ίδιος- απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Λαλάνα.  
«Δυσκολευόμαστε απέναντι στις ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπλάκμπερν. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τους παίκτες μου, αφού παρά τις δυσκολίες συνέχιζαν να προσπαθούν και να δημιουργούν ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο κόουτς των «κόκκινων» και πρόσθεσε:
«Απλά δεν ήθελε να μπει. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στα ημιτελικά με το εκτός έδρας παιχνίδι. Όταν αντιμετωπίζεις πολυπρόσωπη άμυνα είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ μας για το μαρκάρισμα στον Λαλάνα, γιατί εάν είχαμε προηγηθεί στο 20’ το ματς θα ήταν πιο ανοιχτό».*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: