Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Φήμες για Τσίριτς και τα νεύρα του Κλάους!

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της Μπαρτσελόνα, Ντράγκαν Τσίριτς, είναι υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Σέρβους. Πολλά τα νεύρα του Αθανασιάδη!

Φήμες για Τσίριτς και τα νεύρα του Κλάους

Πριν από λίγο καιρό στη Σερβία είχαν αναφέρει ότι πιθανός αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, λόγω και των άριστων σχέσεων που διατηρεί με τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που είχε διαψευστεί.

Ωστόσο, ο σερβικός Τύπος έφερε ένα νέο όνομα στο προσκήνιο και πρόκειται για τον Ντράγκαν Τσίριτς. Τον πρώην άσο της ΑΕΚ και της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Παρτίζαν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο σερβικό ποδόσφαιρο.

Δεν μιλιόταν ο Αθανασιάδης

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εξέλιξη που είχε ο χθεσινός αγώνας του ΠΑΟΚ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του «Δικέφαλος του Βορρά» μονολογούσε στα αποδυτήρια και δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του έχασε με τέσσερα γκολ, αν και είχε καταφέρει να προηγηθεί με 2-1 στο 60’.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από τη Λεωφόρο ο διεθνής φορ δεν θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, αν και οι δημοσιογράφοι τον προσέγγισαν, και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της «ασπρόμαυρης» αποστολής, με τον εκνευρισμό του να είναι φανερός μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο δεν χρειάστηκαν τελικά, αφού οι οπαδοί δείχνουν να είναι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας και δεν βρέθηκε κανείς για να αποδοκιμάσει την ομάδα μετά από ένα ακόμη άσχημο αποτέλεσμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: