Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ανοιχτοί λογαριασμοί…!!

Το ραντεβού τους ανανέωσαν Νταντί Γιουνάιτεντ και Σέλτικ, καθώς έμειναν ισόπαλες στο 1-1 για τον προημιτελικό του Κύπελλο Σκοτίας και θα τα... πουν ξανά στη Γλασκόβη.

Ανοιχτοί λογαριασμοί…
Ισόπαλες ήρθαν Νταντί Γιουνάιτεντ και Σέλτικ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Σκοτίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να δίνουν νέο ραντεβού και να ξεκαθαρίσει το θέμα της πρόκρισης.

Σε παιχνίδι με αρκετά φάουλ και νεύρα εξελίχθηκε με την ομάδα του Νταντί να ανοίγει το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίφτσι, ύστερα από ανατροπή του Κόνολι από τον Στόουκς.

Οι «καθολικοί» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, και σε συνδυασμό με την αποβολή του Ντίξον στο 49’, αύξησαν την πίεση κόντρα στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων. Το γκολ τελικά ήρθε στο 71’ με κεφαλιά του Γκρίφιτς, με το 1-1 ωστόσο να μένει μέχρι τέλους και τις δύο ομάδες να καλούνται… λύσουν τους λογαριασμούς τους στη Γλασκώβη.

Σημειώνεται, ότι την επόμενη Κυριακή (15/3) οι δύο ομάδες θα τα «ξαναπούν» στον τελικό του League Cup. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: