Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μαρκόπουλος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Σούλης Μαρκόπουλος τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του «Δικεφάλου» να τονίζει πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι η επιστροφή των τραυματιών.

Μαρκόπουλος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»
Μέχρι το 25’ ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στη συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι πήραν δίκαια τη νίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Θέλαμε να μην του επιτρέψουμε να τρέξει. Τα καταφέραμε μέχρι το 25’. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως έτρεξε και πέτυχε να ξεφύγει στο σκορ. Αυτό που θέλουμε εμείς τώρα είναι να γυρίσουν οι τραυματίες μας, να συγκεντρωθούμε και να δούμε το μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για το αν φοβάται, βάσει του δύσκολου προγράμματος της ομάδας του, μήπως βγει εκτός τετράδας: «Όλα πιθανά είναι. Πρέπει να κερδίζεις. Όταν δεν κερδίζεις όλα γίνονται. Περιμένουμε τις επιστροφές των παικτών που λείπουν για να είμαστε πλήρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: