Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Φαν Χάαλ: «Κρίσιμο παιχνίδι για τη σεζόν»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρει την Άρσεναλ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Λουίς Φαν Χάαλ φρόντισε να επισημάνει ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, την κρισιμότητα της κατάστασης τόσο για την ομάδα του, όσο και την Άρσεναλ.
Μεγάλη θα είναι η «ζημιά» για όποια ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ.
Ο Ολλανδός κόουτς μίλησε για ένα «μεγάλο γεγονός», ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς μέσα στη σεζόν και για τους δύο.
«Η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ βρίσκονται στην 3η και 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, επομένως πιστεύω πως είναι σαν τελικός. Είναι ένα μεγάλο γεγονός με δύο καλές ομάδες. Ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε ένα φανταστικό παιχνίδι για τους οπαδούς», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Πιστεύω πως αν τους νικήσουμε, θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα γι' αυτούς, αλλά εάν μας κερδίσουν, είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για το Κύπελλο, αλλά για το υπόλοιπο της σεζόν», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: