Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μόνο… πρωτάθλημα η Λίβερπουλ!!

Τη… μεταμόρφωση εκτός Premier League συνέχισε η Λίβερπουλ! Μετά το κάζο απ’ την Μπεσίκτας -κι ενώ στο πρωτάθλημα συνεχίζουν να πετούν- οι «κόκκινοι» πάνε σε ρεβάνς με την Μπλάκμπερν στο Κύπελλο (0-0).

Μόνο… πρωτάθλημα η Λίβερπουλ
Μοιάζει σχεδόν ειρωνικό -με την έννοια ότι έχει πολλά χρόνια να το κατακτήσει- αλλά εκτός πρωταθλήματος η Λίβερπουλ δείχνει να νιώθει… άβολα τελευταία.

Ενώ στην Premier League συνεχίζει την εντυπωσιακή της αντεπίθεση, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έκανε μια δεύτερη παρένθεση (μετά την άσχημη με την Μπεσίκτας) απέναντι στην Μπλάκμπερν.

Αδυνατώντας να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα των «ρόδων», οι «κόκκινοι» έμειναν στο 0-0 μαζί τους στο «Άνφιλντ» και πλέον θα πρέπει να κυνηγήσουν σε δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Και θ’ αναγκαστούν να το κάνουν διότι μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Σκρτελ (σ.σ. έπεσε άσχημα στο έδαφος στο 3’, αλλά αποχωρώντας με το φορείο έκανε νόημα ότι είναι καλά) δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Το δοκάρι, δε, τους αρνήθηκε κι εκείνο το πολυπόθητο γκολ (σε κεφαλιά του Κόλο Τουρέ).

Κάπως έτσι, η φιλότιμη Μπλάκμπερν κράτησε ως το τέλος την ισοπαλία. Και μαζί το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι στη ρεβάνς του «Ίγουντ Παρκ» θα θυμηθεί περασμένα μεγαλεία και αποκλείοντας τρίτη ομάδα της Premier League (μετά τις Σουόνσι και Στόουκ) θα βρεθεί μια ανάσα απ’ το «Γουέμπλεϊ».


Αναλυτικά οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας

Σάββατο, 7/3

Μπράντφορντ-Ρέντινγκ 0-0

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-0
(51' Ντελφ, 85’ Σινκλέρ)


Κυριακή, 8/3

Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν 0-0


Δευτέρα, 9/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: