Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Ο Κάλας θέλει τις μετοχές»

Ο Ντίτερ Χένες, μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press» για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Άρη το επόμενο διάστημα.
Η παρουσία του Άλεξ Κάλας στη Θεσσαλονίκη έκανε τους φιλάθλους του Άρη να αισθανθούν ασφάλεια στα θέματα που αφορούν την ορθή οικονομική διαχείριση και την αξιοπιστία, όμως ήταν η συνοδεία του κεντροευρωπαίου «ποδοσφαιρανθρώπου» που δημιούργησε προσδοκίες για την επόμενη μέρα.
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Στην «Arena Press» μίλησε ο 62χρονος, Ντίτερ Χένες, που αποκάλυψε ότι συνομίλησε πρόσφατα με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ επεσήμανε ότι ακόμη το ενδιαφέρον για την εμπλοκή στον Άρη, παραμένει ενεργό.
Παράλληλα, έδειξε να είναι αρκετά ενημερωμένος αναφορικά με την αγωνιστική πορεία των «κιτρινόμαυρων», αλλά ακόμη και για το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού, τονίζοντας ότι μπορεί να χάσει βαθμούς κόντρα στην Καβάλα.
Ποιες είναι οι εξελίξεις στην προσέγγισή σας αναφορικά με τον Άρη;
«Από την πρώτη στιγμή είχε τονιστεί ότι θα πρέπει να περιμένουμε ο Άρης να πετύχει την άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ και κατόπιν να προχωρήσουμε στην κατάθεση ενός συμπαγούς πλάνου που θα αφορά το μέλλον της ομάδας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ανησυχεί, όμως είναι προτιμότερο να κάνουμε πράγματα, παρά να τα διαφημίζουμε πριν γίνουν».
Είστε σε επικοινωνία με τον Άλεξ Κάλας;
«Πριν από μερικές μέρες συνομιλήσαμε με τον Άλεξ Κάλας και συμφωνούμε ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μελετά την κάθε του κίνηση και δεν κάνει κινήσεις χωρίς να τις αξιολογήσει πρώτα. Από τα όσα είπαμε, κατάλαβα ότι έχει τη διάθεση να διεκδικήσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όμως ακόμη δεν μπορεί να γίνει κάτι».
Παρακολουθείτε την πορεία των «κιτρινόμαυρων»;
«Γνωρίζω ότι ο Άρης κέρδισε στον αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και πως η άνοδος θα κριθεί από τους αγώνες των δύο ομάδων με αντίπαλο την Καβάλα».
Θα έρθετε ξανά στην Ελλάδα;
«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις ώστε να βρεθούμε και πάλι στην Ελλάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όμως ακόμη δεν έχει “κλείσει” κάποια ημερομηνία. Πάντως, πρέπει να πω ότι η πρώτη μου παρουσία στη Θεσσαλονίκη, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: