Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης!!

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Ηρακλή και στην Ελλάδα, είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει, ώστε ο «Ημίθεος» να σταθεί γερά στα πόδια του. Με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τον Ηρακλή στη Φούτμπολ Λιγκ, μπορεί να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Καναδά. Σε περίπτωση όμως που οι «κυανόλευκοι» εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ, τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και είναι απαραίτητη η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ήδη έχει αποφασίσει να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης  μόλις επιτευχθεί ο στόχος του Ηρακλή. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε και τις διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, κάτι που μπορεί εύκολα να το κάνει, καθώς είναι ομογενής.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή  νιώθει περισσότερο Έλληνας από τους… Έλληνες και δικαιούται να πάρει άμεσα την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό θα τον βοηθήσει, ώστε να μην έχει προβλήματα παραμονής, αφού ο μέγιστος χρόνος παραμονής του είναι έξι μήνες. Παράλληλα, αναζητά σπίτι στη Θεσσαλονίκη, αφού θα έχει μόνιμη εγκατάσταση μαζί με την οικογένειά του.
Έτσι, θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα και θα ταξιδεύει για κάποιες μέρες στον Καναδά για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Είναι μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή θέλει με κάθε τρόπο όχι μόνο να πετύχει φέτος η ομάδα, αλλά να καταφέρει να είναι μια από τις δυνάμεις του ελληνικού ποδόσφαιρου και να φτάσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.
Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπως είχε αναφερθεί από την «Α», θα  γίνει πιο γρήγορα από αυτό που είχε υπολογίσει. Αρχικά ήθελε να είναι παρών στη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ξάνθη. Τώρα θα έρθει στην πρεμιέρα των πλέι οφ και περιμένει την κλήρωση για να μάθει αν θα πρέπει να μεταβεί απευθείας στην Αθήνα ή να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: