Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Δεν χάνουμε το νταμπλ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ, Ρία Αδαμάκη και μίλησε για την γυναικεία ομάδα του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας:
«Δουλεύουμε σκληρά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έχουμε πάρει πολλά πρωταθλήματα και δουλεύουμε σκληρά με αφοσίωση».
Για τους στόχους της ομάδας:
«Το πρωτάθλημα το έχουμε εξασφαλίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και τώρα πάμε και για το κύπελλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το νταμπλ. Παίζουμε τον άλλον μήνα με τον Ατρόμητο όμως δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι ημερομηνίες».
Για τον κόσμο που είχε η ομάδα στην Χαλκίδα:
«Υπήρχε ο σύνδεσμος της Χαλκίδας και τα παιδιά ήταν απίστευτα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι η δύναμη μας. Βγάλαμε μια ανακοίνωση και ελπίζω να έχουμε και περισσότερο κόσμο».
Για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο:
«Έπαιζα μπάλα από πολύ μικρή και το είχα μέσα μου. Στην παλιά μου ομάδα, τον Εργοτέλη, έπαιζα από τα 16 και μετά από έξι χρόνια πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα».
Για τα χρήματα που παίρνει η γυναικεία ομάδα:
«Πρέπει να δουλεύεις γιατί αν και υπάρχουν κάποια χρήματα, θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Χρειάζεται να δουλεύεις και δεν μπορείς να παίζεις μόνο μπάλα».
Για το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ:
«Γενικά παρακολουθώ κάποια παιχνίδια αλλά φέτος δεν πήγα σε κάποιο παιχνίδι».
Για τον αγαπημένο της παίκτη του ΠΑΟΚ:
«Όλοι καλοί είναι αλλά δεν έχω κάποιον αγαπημένο. Παλιότερα μου άρεσε πολύ ο Βιερίνια».
Για την περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης:
«Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά ακούγεται πάρα πολύ καλό. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και περιμένω αυτή την κίνηση. Οι ομάδες έξω είναι πολύ πιο επαγγελματικές από ότι εδώ. Εδώ είμαστε πίσω και δεν βοηθάει η πολιτεία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: