Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Καθοριστικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ της Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Τα πλέι – οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό. Είναι λίγα τα παιχνίδια, οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και θεωρώ πως το παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καθοριστικό. Αν κερδίσουμε έχουμε κάποιες βλέψεις για τη πρώτη θέση και το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για την συνέχεια των πλέι – οφ. Δεν είχαμε πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να την βελτιώσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος».
Για τις ελλείψεις του Ατρόμητου:
«Δουλέψαμε καλά αυτές τις μέρες και η μόνη απώλεια είναι ο Μπριτο που λείπει αρκετό καιρό. Οι υπόλοιποι είμαστε στην διάθεση του προπονητή μας».
Για την δυναμική του Ατρόμητου:
«Εδώ και αρκετά χρόνια ο Ατρόμητος κατατάσσεται στις μεγάλες ομάδες και είμαστε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι – οφ. Η ομάδα μας έχει παίκτες με ποιότητα και από την στιγμή που ήρθε ο κ. Νιόπλιας έχει αλλάξει και η ψυχολογία. Καταφέραμε να μπούμε στα πλέι – οφ και τώρα θα παίξουμε για την πιο υψηλή θέση».
Για την νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ στον αγώνα του πρωταθλήματος:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους παίκτες, είναι μια ιστορική ομάδα όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξουμε για την νίκη. Δεν κολλάμε στο γεγονός πως βάλαμε 4 γκολ αλλά ξέρουμε πως δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα».
Για το δυναμικό ξεκίνημα που έκανε ο ΠΑΟΚ στην αρχή της χρονιάς:
«Στην αρχή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά και είχε ξεφύγει και αρκετούς πόντους μπροστά. Είχε μια καλή χημεία η ομάδα μετά όμως με τους τραυματισμούς η ομοιογένεια χάλασε. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει δείξει καλή εικόνα όμως τα παιχνίδια των πλέι – οφ είναι διαφορετικά. Μια νίκη μετράει πάρα πολύ και όποιο κερδίσει προσπερνάει τον αντίπαλο».
Για τις επιστροφές παικτών του ΠΑΟΚ:
«Δουλεύουν πιο καλά οι ομάδες και αυτό που μένει να δούμε είναι το αυριανό παιχνίδι».
Για το αν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός:
«Έχουν ένα πλεονέκτημα των δύο βαθμών αλλά το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό. Έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε την νίκη και θα παλέψουμε για αυτή».
Για την πιθανότητα να πάρει το κύπελλο η Ξάνθη:
«Αν η Ξάνθη πάρει το κύπελλο ο τελευταίος των πλέι – οφ θα μείνει έξω και άρα θα γίνει μια πιο μεγάλη μάχη».
Για το συμβόλαιο του:
«Έχω ακόμα έναν χρόνο. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα γίνονται».
Για την πρώην ομάδα του, τον Άρη:
«Κρίμα που δεν πήρε ο Άρης την άνοδο. Ακούγονται κάτι σενάρια για μπαράζ και μακάρι να ανέβει έτσι. Πιστεύω πως πολλές ομάδες της Α’ αλλά και της Β’ κατηγορίας θα δηλώσουν για την Γ’ εθνική και θα δημιουργηθούν θέσεις. Η πορεία θα δείξει αν και χρειάζεται αρκετός καιρός για να βγει μια απόφαση. Πρέπει οι άνθρωποι του Άρη να το κυνηγήσουν. Είναι κρίμα για τον κόσμο αυτή η ομάδα να λείπει από την μεγάλη κατηγορία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: