Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

«Έχει γολγοθά μπροστά του ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την χθεσινή παρουσία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Τρίπολη για να διεκδικήσει πράγματα. Είχε σε κάποιες στιγμές την υπεροχή, την οποία, όμως, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κλασικές ευκαιρίες, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο η αμυντική μας οργάνωση. Πάντως, οφείλω να σημειώσω πως ο ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα ήταν καλύτερος από ότι σε άλλα ματς».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι: «Εμείς πέρσι ξεκινήσαμε στις 16 Ιουνίου προετοιμασία και στις 17 Ιουλίου παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι. Αυτό είναι το δυσάρεστο και αυτό ήταν που τρέμαμε κι εμείς γιατί δεν θέλαμε για άλλη μια χρονιά να ξεκινήσουμε νωρίς. Πρέπει να τρέξει πολλά ζητήματα ο ΠΑΟΚ και το ρόστερ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού οι υποχρεώσεις έρχονται πολύ νωρίς».

Για τους λόγους της αγωνιστικής καθίζησης του ΠΑΟΚ από το Δεκέμβριο και μετά: «Ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορώ να έχω. Καλό είναι να αναζητηθούν τα αίτια και να γίνει αυτή η χρονιά μάθημα για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογους ανθρώπους που στελεχώνουν την ομάδα, έχουν λάβει γνώση του τι συμβαίνει και θα πράξουν τα δέοντα. Αυτό πιστεύω και εύχομαι για τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα σύμβολο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει γολγοθά μπροστά του ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες μπορούν να ζουν κάτω από πίεση. Δεν μπορεί μια χρονιά που κύλησε δυσάρεστα να τον αποκαθηλώσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: