Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παραμένει η διαφορά για Λούκας!!

Στις 600 χιλιάδες ευρώ βρίσκεται η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και τα χρήματα που προσφέρει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα.

Παραμένει η διαφορά για Λούκας
Για άλλη μία μέρα σε ιστοσελίδα της Γαλικίας βρίσκεται στα πρώτα θέματα οι κινήσεις της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έπαιξε στην ισπανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η «Ντεπόρ» προσφέρει 1,6 εκατ. ευρώ στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αξιώνουν 600 χιλιάδες ευρώ περισσότερα για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα φαίνεται αποτελεί και τα χρήματα του συμβολαίου του 26χρονου μέσου, αφού η Λα Κορούνια έδινε λιγότερα από εκείνα που προβλέπει το συμβόλαιό του με την «ασπρόαμυρη» ΠΑΕ.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Λούκας έχει εντολή να βρίσκεται την 1η Ιουλίου στην Τούμπα για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, ενδιαφέρον – χωρίς να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση – φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μάλαγα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: