Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δεν… σοκάρονται Καλλιθέα και Ζάκυνθος!

Μπορεί η απόφαση για αφαίρεση βαθμών (και των… περαιτέρω) να προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση σε Ζάκυνθο και Καλλιθέα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει βεβαιότητα για διακανονισμό των χρεών.

Δεν… σοκάρονται Καλλιθέα και Ζάκυνθος

Όσον αφορά την ομάδα του Ελ Πάσο έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, προκειμένου να επιτευχθεί διακανονισμός των οφειλομένων προς το πρόσωπο του παίκτη (περίπου 30.000 ευρώ) και ουσιαστικά το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.

Όπως χαρακτηριστικά λένε στην ΠΑΕ: «Κάνουμε πάντα τα όσα πρέπει με όλους τους πρώην παίκτες και κανείς ποτέ δεν έχασε χρήματα από την ομάδα». Εξ’ ου, λοιπόν και η σιγουριά πως θα βρεθεί μέχρι την Παρασκευή η φόρμουλα και η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σχετικά με την Ζάκυνθο τώρα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο αισιόδοξα. Διότι σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που χρειάζεται να δοθεί στον Γιώργο Νικολέτο είναι περίπου της τάξεως των 3.000 ευρώ και θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει συμφωνία. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να βάλει σε «μπελάδες» τους νησιώτες.

Υπενθυμίζεται πως για να ισχύσουν οι αποφάσεις, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή (την μέρα δηλαδή που θα οριστούν τα τελευταία ματς των πλέι άουτ) να μην έχει υπάρξει εξέλιξη στα «μέτωπα» των δύο συλλόγων. Ωστόσο και οι δύο εκφράζουν την βεβαιότητά τους πως τα πάντα θα τακτοποιηθούν και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: