Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

«Δίκαια ανεβαίνει ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης και μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή αλλά και για την ομάδα των «κυανολεύκων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή:
«Δεν θα έλεγα πως ο Ηρακλής ήταν αδιάφορος αλλά ήταν πανηγυρικό το κλίμα καθώς η ομάδα έπαιζε μπροστά στον κόσμο της για πρώτη φορά μετά την εξασφάλιση της ανόδου. Έκαναν φάσεις και δώσαμε μάχη για να πάρουμε το τρίποντο».
Για τον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκαν τους παίκτες του Ηρακλή οι παίκτες του Απόλλωνα:
«Η ΑΕΚ και ο Ηρακλής δίκαια ανεβαίνουν κατηγορία και δεν το αμφισβητεί κανείς. Είχαν και οι δύο σταθερότητα, δεν έκαναν λάθος και δίκαια αλλάζουν κατηγορία. Έπρεπε να τιμήσουμε τον Ηρακλή και σκεφτήκαμε να το κάνουμε αυτό. Αισθανθήκαμε πως η ομάδα του Ηρακλή δίκαια ανεβαίνει μετά την ταλαιπωρία που πέρασε. Το κάναμε για να δικαιώσουμε αυτή την προσπάθεια».
Για το αν μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να ανέβει στη κατηγορία μέσω της τρίτης θέσης:
«Εμείς θέλαμε να πάρουμε την πιο ψηλά θέση μετά από τις δύο… άχαστες ομάδες, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες με την σταθερότητα που έδειξαν είχαν πάρει το μπόνους. Εμείς θέλαμε να καταλήξουμε στο υψηλότερο σκαλοπάτι και αν προκύψει κάτι θα το δεχτούμε με πολύ χαρά. Ο Απόλλων δεν έχει θέματα με αδειοδοτήσεις και μπορεί να φτιαχτεί πολύ γρήγορα».
Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο Ηρακλής:
«Πρέπει η ομάδα να προφυλάξει πρώτα το υλικό που έχει και από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του ξέρουν τι χρειάζεται. Στην Α’ εθνική πολλά από αυτά τα παιδιά μπορούν να σταθούν. Θα χρειαστεί η ενίσχυση αλλά ο κορμός πρέπει να παραμείνει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο, ικανότητα και μικρή ηλικία. Με σωστές επιλογές μπορεί να αλλάξει η ομάδα επίπεδο».
Για το αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο:
«Όχι δεν υπήρξε τίποτα. Με τον Νίκο γνωριζόμαστε χρόνια. Κάποιοι ενδιάμεσοι μπορεί να πληροφορούν τον έναν ή τον άλλον λάθος. Έγινε μια παρεξήγηση αλλά τίποτα παραπάνω. Υπάρχει μια γνωριμία, μια φιλία και θα συναντηθούμε να το λύσουμε. Εύχομαι η πορεία του να είναι όπως πρέπει».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Μυροφορίδη:
«Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Πιστεύω έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιλογές και με τα παιδιά που επέλεξε και του ανήκει και αυτού μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια του αλλά μου ακούγεται παράξενο να ακούω πως θα φύγει. Είναι απόλυτα πετυχημένος. Πολλές φορές με τους πετυχημένους δεν χαίρονται οι γύρω. Αυτά είναι θέματα του Ηρακλή αλλά εύχομαι να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και να πάει η ομάδα όπως πρέπει. Πρέπει να είναι ήρεμοι και να ξεκινήσουν ψύχραιμα την επόμενη χρονιά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: