Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ανιέλι: «Περήφανοι για τη Γιουβέντους»!


Ο Αντρέα Ανιέλι καμαρώνει για τα επιτεύγματα της Γιουβέντους και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Ανιέλι: «Περήφανοι για τη Γιουβέντους»
Περήφανος για ό,τι κατάφερε φέτος η Γιουβέντους δήλωσε ο Αντρέα Ανιέλι. Ο πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα επιτεύγματα του συλλόγου σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί εντός κι εκτός τειχών.

«Ολοκληρώσαμε μια σεζόν που μας γεμίζει περηφάνια για ό,τι πετύχαμε. Επιστρέψαμε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Ευρώπη. Κάναμε μια φανταστική εμφάνιση στο Βερολίνο κι αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο τελικός αυτός είναι η αφετηρία για το μέλλον, αν και ξέρουμε πως είναι δύσκολο να φτάσεις σε έναν τελικό. Την επόμενη σεζόν θέλουμε μια ανάλογη πορεία, αρχικά να περάσουμε πιο εύκολα στους 16 και μετά να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι επειδή ο τελικός θα γίνει δίπλα μας, στο Μιλάνο, θα είμαστε εκεί», τόνισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μάσιμο Αλέγκρι για τη δουλειά του σε μια ιστορική σεζόν για τη Γιουβέντους. Ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση είναι όλοι κομμάτια ενός συνόλου. Είναι προνόμιο για μένα να είμαι επικεφαλής ενός τιμ ανθρώπων που κάνουν εξαιρετική δουλειά, ο καθένας στο πεδίο της αρμοδιότητάς του», πρόσθεσε.

«Έχοντας έσοδα 315 εκατ. ευρώ τη σεζόν 2013/14, μπορούμε να ανταγωνιστούμε στο γήπεδο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Βασικό μου μέλημα είναι να διασφαλίσω ότι η Γιουβέντους θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να είναι ανταγωνιστική», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: