Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σελότο για προπονητής στον ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει με προπονητή και είναι θέμαχρόνου να έρθει στην Ελλάδα. Σελότο το νέο όνομα που «κυκλοφορεί»!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Arena Press” ο Δικέφαλος βρίσκεται σε επαφές με τον Αργεντινό Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια προπονεί την Λανούς.
ADVERTISEMENT
Οπως και να έχει, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έρθει τα επόμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη καθώς όλα δείχνουν ότι ο Φρανκ Αρνεσεν έχει συμφωνήσει μαζί του.
Οι φήμες θέλουν να είναι ξένος και φυσικά προσωπική επιλογή του Άρνεσεν. Πάντως γενικά υπάρχει μία βεβαιότητα ότι πρόκειται για σπουδαίο προπονητή και μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη μαζί με τον Αρνεσεν.
Ποιος είναι ο Σελότο
Ο Αργεντινός γεννήθηκε στις 4 Μαϊου του 1973 και ήταν σπουδαίος επιθετικός. Αγωνίστηκε για 16 χρόνια στην πατρίδα του, έξι στην Χιμνάσια και 10 στην Μπόκα Τζούνιορς κατακτώντας 17 συνολικά τίτλους. Μετά συνέχισε στις ΗΠΑ με την Κολούμπους Κρου, όπου πρόσθεσε άλλους τρεις τίτλους στο ενεργητικό του, για να επιστρέψει στην Χιμνάσια, όπου έκλεισε την καριέρα του το 2011. Συνολικά έχει 526 ματς με 145 γκολ, ενώ ήταν και 10 φορές διεθνής.
Σε ηλικία 39 ετών έγινε προπονητής στη Λανούς όπου και συνεχίζει ως σήμερα...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: