Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Αποφασισμένοι για απάντηση!!


Ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη ευκαιρία για break, όχι όμως τον «πόλεμο». Πίστη για ανατροπή και αντεπίθεση από το ΟΑΚΑ. Πρόβλημα η λειψανδρία, παράπονα για τη φιλοξενία.

Αποφασισμένοι για απάντηση

Τροφή για σκέψη

Για να έρθει αρχικά η ισοφάριση και κατόπιν το break, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερους παίκτες. Κι επειδή μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν πλέον, απαιτείται περισσότερη προσφορά από αρκετά μέλη της ομάδας. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους «πράσινους» να κερδίσουν μια σειρά που απαιτεί τρεις νίκες και μπορεί να φτάσει τα πέντε ματς, όταν ο 35χρονος Φώτσης παίζει για 38:26, ο μέχρι πρότινος περιορισμένης συμμετοχής Μαυροκεφαλίδης για 32:04 και ο καταπονημένος Διαμαντίδης για 29:27.

Δεν πρόκειται για επιλογή προπονητή, αλλά μάλλον για ανάγκη, από τη στιγμή που οι πέντε διαθέσιμοι ξένοι της ομάδας, Νέλσον, Σλότερ, Κούπερ, Μόργκαν και Μπλουμς, είχαν όλοι μαζί 12 πόντους με 3/12 δίποντα και 2/8 τρίποντα, ενώ στον πάγκο υπήρχαν οι 17χρονοι Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος και ο 21χρονος Μποχωρίδης. Η φθορά, σε κόπωση και φάουλ, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και είναι αμφίβολο αν αρκεί η πιθανή επιστροφή του Μπατίστα στο δεύτερο ματς μπορεί να διορθώσει σε ικανοποιητικό βαθμό την κατάσταση. Η ενέργεια είναι ένα βασικό ζητούμενο για τη συνέχεια της σειράς και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ (13, τα περισσότερα εξ αυτών στην τελική ευθεία του ματς) αποδίδονται στην έλλειψη αυτής.

Παράπονα για τη φιλοξενία

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως παρά τις συστάσεις που έγιναν στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τα μέτρα ασφαλείας στο ΣΕΦ ήταν ελλιπή κι αναποτελεσματικά. Καταγγέλλουν τις κροτίδες που έπεσαν στο γήπεδο, τα υβριστικά συνθήματα κατά Διαμαντίδη, Μαυροκεφαλίδη και Γιαννακόπουλου και υποστηρίζουν πως πρέπει να υπάρξει τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού. Δύσκολα, πάντως, θα υπάρξει ποινή πέραν προστίμου για τους «ερυθρόλευκους»… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: