Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

«Να τηρηθεί η νομιμότητα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Άρη, ο Λεωνίδας Μπακούρας και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να ανεβεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πιστεύω πως η διαδικασία θα πάρει όλο τον Ιούνιο. Το πρώτο βήμα έγινε με την Φούτμπολ Λιγκ και τώρα περιμένουμε να επικυρώσει η ΕΠΟ την απόφαση. Περιμένουμε να δούμε πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και εγώ πιστεύω πως πολλές ομάδες δεν θα μπορούν να δηλώσουν. Εμείς θα πιέσουμε να επικυρωθούν γρήγορα οι βαθμολογίες. Αυτό που περνάμε είναι δραματικό. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε και να έχουμε μια καλύτερη χρονιά. Ο Άρης δεν θα τα παρατήσει και αν γίνει παρανομία θα πάμε δικαστικά. Ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και θα τηρηθεί φέτος γιατί είμαστε κοντά και έχουμε σοβαρή νομική υπηρεσία».
Για το γεγονός πως Άλες Κάλας παρακολουθεί την κατάσταση:
«Έχουμε έναν άνθρωποι που ενδιαφέρεται καθημερινά και δίνει μια προοπτική. Εμείς το μόνο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ. Προσπαθούμε, δεν είμαστε ξεκρέμαστοι στην Αθήνα και νομίζω πως αρχές Ιουλίου θα έχει λήξει αυτό το δράμα. Ο Άρης δεν είναι για την Φούτμπολ Λιγκ αλλά για πολλά παραπάνω. Θέλει οργάνωση, τεχνογνωσία και σιγά – σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα».
Για τις αποχωρήσεις παικτών:
«Σίγουρα δημιουργείται ένα θέμα αλλά έχουμε μια πλειάδα παικτών για τα μπαράζ. Πιστεύω πως δεν θα γίνουν μπαράζ γιατί θα προκύψουν πολλές θέσεις για όλους τους δευτεραθλητές της Γ’. Οι διαδικασίες θα προκύψουν και πρέπει να πουν ότι λέει η διοίκηση. Εμείς ενημερώσαμε την ΕΠΟ και της λέμε να τηρήσει την προκήρυξη και τον ΚΑΠ. Θα παλέψουμε να σωθεί αυτή η χρονιά και θεωρώ πως η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη».
Για την παραπληροφόρηση που υπάρχει:
«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν κάθισαν τουλάχιστον μια ώρα να μελετήσουν τι συμβαίνει και βγαίνουν και λένε ότι θέλουν. Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προασπιζόμαστε τα συμφέροντα μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: