Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο ΜακΚλάρεν έρχεται, ο Τιοτέ μένει!!

Την πρόθεση του Τσικ Τιοτέ να συνεχίσει στη Νιούκαστλ αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της «Chroniclelive», με την διαφαινόμενη πρόσληψη του Στιβ ΜακΚλάρεν να παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.
Παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο έως το 2017, ο Ιβοριανός χαφ εμφανίζονταν εδώ και καιρό έτοιμος να αποχωρήσει από το «St James’ Park» αυτό το καλοκαίρι, με την Μόσχα και την Λοκομοτίβ να αποτελούσαν τον πιθανότερο προορισμό για το επόμενο βήμα της καριέρα του.
Η διαφαινόμενη πρόσληψη του Στιβ ΜακΚλάρεν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως, φαίνεται πως έχει ανατρέψει τα δεδομένα.
Και αυτό, διότι ο Τιοτέ είχε συνεργαστεί με τον Άγγλο τεχνικό την διετία (2008-2010) που αμφότεροι βρίσκονταν στην Τβέντε, την οποία οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολλανδίας το 2010.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σχέση τους είναι εξαιρετική και… ικανή να κρατήσει τον μέχρι πρότινος «φευγάτο» άσο στο Νιούκαστλ. Άλλωστε ο ΜακκΛάρεν φέρεται να έχει εισηγηθεί προσωπικά την παραμονή του, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τις «καρακάξες».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: