Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Οι δύο ερμηνείες ενός «ευχαριστώ»

Ο Δέλλας ξέρει το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ; Αν «όχι» δικαιολογείται… αν «ναι» τους μπερδεύει όλους στα Σπάτα… Ομιλία με πολλά νοήματα στους παίκτες την Δευτέρα.

Οι δύο ερμηνείες ενός «ευχαριστώ»
Όπως συνηθίζει την επόμενη ενός ματς, έτσι και την Δευτέρα μετά την ισοπαλία με την Λάρισα ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτή την φορά συνέχισε από εκεί που είχε μείνει στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ… δηλαδή στο «ευχαριστώ» προς τους συνεργάτες του αλλά κυρίως για τους ποδοσφαιριστές του για την συνολική και σκληρή δουλειά τους στη φετινή σεζόν. Με το θέμα του προπονητή να το αφήνει ο ίδιος ανοιχτό, θα μπορούσε να πει κανείς πως οι παρακάτω λέξεις του «Κολοσσού» θα μπορούσαν να ερμηνευθούν και ως «αντίο»:

«Δουλέψαμε πολύ όλη τη σεζόν και πετύχαμε τους στόχους μας: να ανεβάσουμε την ομάδα και να βγούμε πρώτοι. Γι’ αυτό και σας ευχαριστώ όλους για αυτόν τον έναν χρόνο που ήμασταν μαζί. Τα συγχαρητήρια αξίζουν περισσότερο σε εσάς (σ.σ. τους παίκτες) γιατί εσείς ήσασταν μέσα στο γήπεδο».

Αυτά στο πρώτο σκέλος της ομιλίας του, γιατί στο δεύτερο ο Δέλλας θέλει να κρατήσει τόσο τους παίκτες του όσο και τους φίλους της ΑΕΚ σε αγωνία. Αναφερόμενος στις επιδόσεις της ομάδας στάθηκε στην καλύτερη επίθεση αλλά και στην άμυνα, που όμως δεν ήταν η κορυφαία του πρωταθλήματος. Στο κομμάτι αυτό, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε σε Α’ Πληθυντικό πρόσωπο, πως πρέπει να υπάρξουν διορθώσεις. Προφανώς έτσι όπως φάνηκε με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου και όχι μόνο στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

«Είχαμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και δεν είχαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να το διορθώσουμε. Ακόμα δεν τελειώσαμε βέβαια. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Τετάρτη που πρέπει να κερδίσουμε και μετά να ξεκουραστούμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: