Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πολλοί οι «μνηστήρες» για Ερνάντες!!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει πλέον ο Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος με δηλώσεις του στην «AS» υπογράμμισε πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να κοντραριστεί με αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του.
Την εμπιστοσύνη που τα τελευταία χρόνια δεν φαίνεται να έχει βρει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί, αναζητά πλέον ο Χαβιέ Ερνάντες.
Μετά το δανεισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μεξικανός επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίχως να γνωρίζει να θα αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν.
Με τους «μερένχες» να μην έχουν ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του, ο «Τσιτσαρίτο» επεσήμανε πως σε περίπτωση που αυτοί αλλάξουν γνώμη, θα πρέπει να δώσουν τη δική τους «μάχη» μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
«Τώρα είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς μου. Εάν η Ρεάλ με θέλει για την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να παλέψει με άλλες ομάδες που με θέλουν εξίσου. Θέλω έναν σύλλγο που πιστεύει σε εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: