Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ντροπή για τον Κλάους!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta γι΄αυτό που θα έπρεπε να ντρέπεται ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Είχα μία διάθεση σήμερα να το πάω πιο…ελαφρά το κομμάτι.
ADVERTISEMENT
Για παράδειγμα, να θυμηθώ ότι ο Κατσουράνης, που έβαλε χθες και τα δύο γκολ (!) στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, είχε να πετύχει πάλι δύο γκολ έξι ολόκληρα χρόνια, κατά σύμπτωση από ένα…Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-1 το Δεκέμβριο του 2009!
Η, να…περιγράψω το πώς ο Τζιόλης, που κλήθηκε και στην εθνική, χθες στο Αστέρας-ΠΑΟΚ μάρκαρε…εκπληκτικά, αλλά με τα…μάτια, τον Ιγκλέσιας στη φάση του σουτ του Αργεντίνου για το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Αλλά πραγματικά με αυτό που είδα από πλευράς Κλάους Αθανασιάδη, έχασα κάθε διάθεση. Γιατί μπορεί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να ζητάει συγνώμη, όπως κι οι προπονητές κι οι συμπαίκτες του, από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την πορεία της ομάδας μέσα στο 2015, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπεται γι΄ αυτό που έκανε χθες στο Γιαννιώτα.
Το ξεκίνησαν κι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι δύο πρώτες κίτρινες που πήραν, ο Τζαβέλας και ο Κίτσιου, ήταν για μαρκαρίσματα πάνω στον Γιαννιώτα…Αλλά αυτό που έκανε ο Αθανασιάδης στο 33’ δεν ήταν ένα απλό μαρκάρισμα. Πήγε από πίσω και βρήκε χαμηλά τα πόδια του Γιαννιώτα, με τόσο επικίνδυνο τρόπο, που πραγματικά ο νεαρός κυνηγός πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός, που δεν έπαθε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, που εγκυμονούσε ένα τέτοιο φάουλ.
Βέβαια, θα πρέπει να ντρέπεται κι ο διαιτητής Βοσκάκης με την απόφασή του να μην αποβάλλει τον Αθανασιάδη. Διότι μιλάμε για τον ορισμό της απευθείας αποβολής με κόκκινη κάρτα. Με την απόφασή του να βγάλει απλά κίτρινη, ολοκλήρωσε την κίνηση-ντροπής του Κλάους. Γιατί ντροπή ήταν κι η δική του απόφαση. Κι εγώ δεν ξεχνάω και πως είχε σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη τις προάλλες…
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ήθελε να κάνει ο Αθανασιάδης στη συγκεκριμένη φάση. Μπορώ να καταλάβω ένα φάουλ, ακόμη και πολύ σκληρό, αλλά να το κάνει ένας παίκτης για να βοηθήσει την ομάδα του, να σταματήσει για παράδειγμα μία αντεπίθεση η, μία επίθεση, από την οποία φοβάται ότι μπορεί να προκύψει γκολ εις βάρος της. Αλλά να έχει την μπάλα ο Γιαννιώτας έξω από την περιοχή του Αστέρα και να πηγαίνει έτσι από πίσω του ο Αθανασιάδης να τον παίρνει παραμάζωμα με τόσο επικίνδυνο τρόπο, αυτό που λέμε «του κόβεις του άλλου την μπάλα», αδυνατώ να το καταλάβω.
Έπαιξε ρόλο ότι ο Γιαννιώτας έπαιζε στον Άρη και ότι πλέον θα παίζει στον Ολυμπιακό; Είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο έστω να το σκεφτόμαστε-αναρωτιόμαστε κι αυτό; Τι του έφταιξε ο Γιαννιώτας του Αθανασιάδη; Επειδή ο Κλάους έχει βάλει δύο γκολ τους τελευταίους πέντε μήνες;…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: