Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Dum spiro spero…!!

Ζωντανοί στο «κόλπο» της παραμονής έμειναν Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός. Αμφότεροι πήραν τη νίκη-βάλσαμο και ελπίζουν πως την τελευταία αγωνιστική θα κάνουν το «κόλπο-γκρόσο»!

Dum spiro spero…
Τις νίκες που χρειάζονταν για να κρατήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για σωτηρία πέτυχαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός. Ο πρώτος επικράτησε 3-1 της Ζακύνθου και ο δεύτερος 3-0 του Αγροτικού Αστέρα, ομάδων που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Football League.

Ακόμα και έτσι οι δύο σημερινοί νικητές δεν ορίζουν την τύχη τους για την τελευταία αγωνιστική της Κυριακής. Κι αυτό διότι ο Τύρναβος πήρε σήμερα τρίποντο στα χάρτια (λόγω απόσυρσης Πιερικού) κι ως εκ τούτου έχει έναν και δύο βαθμούς απόσταση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι Θεσσαλοί αν νικήσουν στο φινάλε τον αδιάφορο Αγροτικό Αστέρα, τότε σώζονται και μαθηματικά και καπαρώνουν το τελευταίο εισιτήριο στον βόρειο όμιλο. Σε ήττα ή ισοπαλία του Τυρνάβου, τότε τα πάντα θα 'ναι ανοιχτά, απ' τη στιγμή που Καρδίτσα και Αιγινιακός συγκρούονται μεταξύ τους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-0
(19’ Γουέλκαμ, 48’ Ρίκκα, 60’ Δερμητζόγλου)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 3-1
(20’ Μπιτέλης, 59’ Μίχος, 71’ Οικονόμου – 27’ Μπλέτσας)

Τύρναβος-Πιερικός 3-0 (άνευ αγώνα)

Η βαθμολογία των πλέι άουτ ΒΟΡΡΑΣ (9 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας 19
2. Τύρναβος 17
3. Ζάκυνθος 17
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 16
5. Αιγινιακός 15
6. Πιερικός 1 (έχει αποσυρθεί)

Η τελευταία αγωνιστική (14/8)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός
Αγροτικός Αστέρας-Τύρναβος
Πιερικός-Ζάκυνθος ΜΑΤΑΙΩΣΗ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: