Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πουθενάδες στον ΠΑΟΚ, ξεβρακωμένη Γιουβέντους!!

Φοβερός Αλέφαντος στον SportDog για πλέι οφ και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ! Τι μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Σαββίδης και ποιο ήταν το έγκλημα του Αλέγκρι; Απολαύστε υπεύθυνα... Διαβάστε όλο το κείμενο, θα μιλήσω και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο για τα πλέι οφ. Εγκλημάτησε για εμένα ο Αλέγκρι, θα τα πω παρακάτω. Εγώ είδα διαφορετικά τον τελικό από τους δημοσιογράφους, αυτά που θα πω δεν τα διάβασα αλλού.

Πρώτα όμως να ξεκινήσω με τον ΠΑΟΚ. Έχω πει πολλά όλη τη σεζόν, τώρα θα πω τα τελευταία. Τι δουλειά έχει στον ΠΑΟΚ βοηθός προπονητή ο Ουσταμπασίδης; Από τον Έβρο Σουφλίου στον ΠΑΟΚ! Τους φίλους των φίλων φέρνετε στον ΠΑΟΚ ρε; Καλό παιδί ο Ουσταμπασίδης, τον είχα παίκτη στον Ιωνικό, αλλά σαν προπονητής, τι έχει κάνει; Ο πουθενάς ως προπονητής Γεωργιάδης πήρε βοηθό του στον ΠΑΟΚ τον πουθενά ως προπονητή Ουσταμπασίδη.

Τι αναλαμβάνεις τον ΠΑΟΚ, ρε Γεωργιάδη; Αφού δεν μπορείς. Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών, από τότε που θυμάμαι τον ΠΑΟΚ ως παιδί, ήταν αυτή η ομάδα τους τελευταίους μήνες. Μιλάμε για διάλυση. Ενώ έχει κάποιους καλούς παίκτες, δεν είχαν ούτε φυσική κατάσταση, ούτε ομαδικότητα, ούτε ξέρουν τι σύστημα παίζουν, τι τακτική, πού παίζει ο Περέιρα, πού παίζουν οι εξτρέμ, αν υπάρχουν εξτρέμ, τραγικά πράγματα.

Θα πω τώρα τι μεταγραφές χρειάζεται ο ΠΑΟΚ γιατί με ρωτάει ο Σινάνογλου. Θέλει σέντερ φορ πρώτα απ΄ όλα, κανονικό σέντερ φορ που να μπορεί να κάνει κοντρόλ, να μπορεί να κάνει μία ντρίμπλα! Και να πετάει τα γκολ. Πού είναι τα γκολ σου, ρε Αθανασιάδη; Όλο δηλώσεις είσαι. Ο Μπαράλες στην Τρίπολη έβαλε πολλά περισσότερα γκολ από εσένα. Δύσκολοι στο γκολ στον ΠΑΟΚ, και ο Περέιρα τα ίδια και ο Μακ, όλοι.

Πρώτα απ΄ όλα σέντερ φορ λοιπόν, φορ θεαματικό και γκολτζή να ξεσηκώσει τον λαό του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, θέλει παικταρά κυνηγό.

Μετά θέλεις εξτρέμ. Θες και δεκάρι. Θέλεις δύο στόπερ. Θες και μπακ απαραίτητα. Θες κι ένα δεύτερο τερματοφύλακα καλό.

Θέλει πολλές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον πέντε παίκτες όμως να είναι διαμάντια. Ο Σαββίδης βάζει λεφτά. Πρέπει να πιάσουν τόπο τα λεφτά, μην του τα πετάξουν. Θες και καλό προπονητή.

Σε λίγες μέρες μέσα μπορεί να φτιαχτεί ο ΠΑΟΚ. Αρκεί να έρθει καλός προπονητής και γρήγοροι παίκτες. Όχι να ξέρουν μπάλα και να είναι αργοί. Άρνεσεν, πρέπει να φέρεις παίκτες στο στιλ που ήσουν εσύ!

Δείτε και στο μπάσκετ τον Ολυμπιακό. Γρήγορη ομάδα, γρήγορη άμυνα. Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, αν δεν είσαι γρήγορη ομάδα πέθανες.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για σέντερ φορ! Ποιος είναι ΕΔΩ 
 
Η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο έδειξε το δρόμο. Πριν από τα μέσα της σεζόν, όταν κανείς δε μίλαγε για την Μπαρτσελόνα τότε, όταν ο Λουίς Ενρίκε ήταν υπό αμφισβήτηση, βγήκα στη στήλη και είπα ότι απ΄ όλες τις ομάδες στην Ευρώπη, αυτή που μου αρέσει να παρακολουθώ είναι η Μπαρτσελόνα! Είπα επίσης ότι μου αρέσει πολύ ο Λουίς Ενρίκε διότι άλλαξε την Μπαρτσελόνα, σταμάτησε αυτό το πάσα-πάσα-πάσα, την έκανε πιο γρήγορη ομάδα, έφτιαξε την άμυνα και ρίσκαρε να χωρέσει μέσα και τους τρεις πρώην σέντερ φορ! Τόσο ο Μέσι, όσο ο Σουάρες και ο Νεϊμάρ, θα μπορούσαν να παίζουν σέντερ φορ, αλλά τους χώρεσε μαζί στην τριάδα.

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για εμένα απέτυχε παταγωδώς ο Αλέγκρι. Ρε Αλέγκρι, σου λείπει ο καλύτερος σέντερ μπακ σου ο Κελίνι, έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομαδάρα απέναντί σου, και πας να παίξεις με τετράδα πίσω και μπροστά από τα δύο στόπερ τον Πίρλο; Έγκλημα! Ο Ελβετός σου μπακ είχε συνηθίσει από το 5-3-2 να φεύγει μπροστά, τον βρήκε ο Νεϊμάρ και του έκανε πλάκες. Είναι δυνατόν να παίζεις έτσι τον Μέσι; Ο Μέσι δεν παίζεται έτσι. Ο Μουρίνιο έχει δείξει το δρόμο.

Αλλά τον Πίρλο μπροστά από τα δύο στόπερ; Έχεις που έχεις μόνο δύο στόπερ, τους βάζεις μπροστά τους στα χαφ τον Πίρλο; Είναι σαν να έπαιζε ο Αναστασίου με την Μπαρτσελόνα και αντί για τον Κουτρουμπή αμυντικό χαφ, να έβαζε τον Νίνη!

Ο Πίρλο σε αυτήν την ηλικία, τον παρατηρούσα στο ματς, σα βάρκα πήγαινε! Δεν μπορούσε να σπριντάρει, σε όλα τα γκολ φέρει ευθύνη, όταν παίζεις με δύο στόπερ αυτήν την Μπαρτελόνα θες αμυντικό χαφ ψηλό και γρήγορο, να χώνεται ως τρίτος στόπερ πίσω να βοηθάει. Ο Πίρλο δεν το έκανε αυτό το πράγμα.

Το έχεις χάσει το ματς έτσι Αλέγκρι πριν αρχίσει καν! Πού νομίζεις ότι έπαιζες; Με τη σάπια Μίλαν και τη σάπια Ίντερ και την ανύπαρκτη επίσης φέτος Νάπολη; Εδώ είχες να αντιμετωπίσεις την καλύτερη τριάδα επιθετικών και καλούς χαφ όπως ο Ινιέστα που έβγαιναν από πίσω.

Ακούστε τώρα -για να μαθαίνετε μπαλίτσα- τι έπρεπε να κάνει η Γιουβέντους στο 1-1. Κατευθείαν έπρεπε να φέρει ο Αλέγκρι πίσω τον Μαρκίζιο στη θέση του Πίρλο. Ώστε να έχει έτσι ένα σκληροτράχηλο ψηλό να τρέχει πάνω κάτω, να βοηθάει τους στόπερ. Τον Πίρλο έπρεπε να τον βάλει στη θέση του Βιντάλ πίσω από τα δύο φορ, να τρέχει λιγότερα μέτρα. Και τον Βιντάλ να τον έφερνε κοντά στον Μαρκίζιο πιο πίσω, να έχει τρία σκυλιά χαφ μαζί με τον Μαρκίζιο και τον Πογκμπά.

Και όχι να παίζει με αυτόν τον ξεβρακωμένο ρόμβο που έπαιζε στο κέντρο φτιάχνοντας ξεβρακωμένη άμυνα. Με δύο στόπερ στην άμυνα και μπροστά τους τον Πίρλο, με πιο μπροστά Μαρκίζιο και Πογκμπά και μπροστά τους τον Βιντάλ πίσω από τους δύο κυνηγούς, τον είχε χάσει τον τελικό πριν αρχίσει.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: