Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

«Στόχος μου το Τσάμπιονς Λιγκ»

Καμία διάθεση να μιλήσει για μία ενδεχόμενη αποχώρησή του από την Τότεναμ δεν είχε ο Ούγκο Γιορίς, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε πως είναι σημαντικό για εκείνον να αγωνιστεί και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένα σχόλιο για το φερόμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον στην Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Ούγκο Γιορίς.
Με δηλώσεις του στο «Sky Sports», ο Γάλλος κίπερ επεσήμανε πως διατηρεί συμβόλαιο με τα «σπιρούνια» για τέσσερα ακόμα χρόνια, ωστόσο σημείωσε πως πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στα παιχνίδια επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.
«Είμαι ακόμα παίκτης της Τότεναμ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 και έχω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή, τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου, επομένως δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει:
«Για κάθε παίκτη είναι απαραίτητο να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για να βελτιώσει τον εαυτό του και να βοηθήσει στη βελτίωση της εθνικής του ομάδας. Νομίζω πως κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ επειδή είναι το κορυφαίο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό και ελπίζω να παίξω και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή, ο Ντε Χέα είναι ακόμα τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επομένως δεν χρειάζεται να μιλήσω γι' αυτό».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: