Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πρόταση της Μάλαγα στον Σμιθ!!

Η Ουνικάχα Μάλαγα έχει ξεκινήσει από νωρίς τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Τζαμάρ Σμιθ.
Να φτιάξει ένα ρόστερ το οποίο θα είναι καλύτερο από την φετινή σεζόν θέλει η Ουνικάχα Μάλαγα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, οι Ανδαλουσιανοί σχεδιάζουν τα πλάνα τους από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, με σκοπό να είναι πανέτοιμοι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Γι’αυτό «χτυπούν» από τώρα παίκτες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τζαμάρ Σμιθ. Σύμφωνα με το Sportando.com οι Ανδαλουσιανοί κατέθεσαν πρόταση για 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας του Ζοάν Πλάθα προσπαθούν να πείσουν τον Τζέισον Γκρέιντζερ να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα τρία χρόνια (με συνολικές απολαβές 2,1 εκατομμύρια), ενώ όπως όλα δείχνουν ο Ράιαν Τούλσον θα αποτελέσει παρελθόν, με την περίπτωση του Σμιθ να είναι μία από αυτές που εξετάζονται στην Μάλαγα, ως αντικαταστάτης του.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: