Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κάρι: «Αμφιβάλλω αν θα είμαι τόσο άστοχος ξανά…»

Ο Στεφ Κάρι ήταν σε κακή βραδιά στον δεύτερο τελικό, αλλά δεν χάνει την πίστη στον εαυτό του και στους Γουόριορς για τη συνέχεια της σειράς με τους Καβαλίερς.

Κάρι: «Αμφιβάλλω αν θα είμαι τόσο άστοχος ξανά…»
Μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Στεφ Κάρι στον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ. Ο MVP της σεζόν είχε 2/15 τρίποντα και η δική του απόδοση ήταν ένας από τους λόγους της ήττας των Γουόριορς από τους Καβαλίερς. Ο ίδιος το παραδέχτηκε, αλλά δεν έδειξε να… κλονίζεται εν όψει της συνέχειας.

«Έβλεπα σουτ τα οποία συνήθως βάζω να είναι άστοχα. Το καταλάβαινα από τη στιγμή που η μπάλα έφευγε από το χέρι μου. Αυτό δεν συμβαίνει συνήθως. Δεν ξέρω αν μηχανικά υπάρχει μια εξήγηση γι’ αυτό. Δεν είχα ρυθμό στο σουτ εξ αρχής και δεν κατάφερα να βρω σε καμία στιγμή στη διάρκεια του αγώνα. Αμφιβάλλω αν αυτό θα ξαναγίνει. Ό,τι συνέβη δεν πρόκειται να με εμποδίσει να σουτάρω στον επόμενο αγώνα ή να πλήξει την αυτοπεποίθησή μου», τόνισε ο Κάρι.

Ο προπονητής των ηττημένων, Στιβ Κερ, είπε από τη δική του πλευρά: «Έτσι είναι οι τελικοί. Είναι δύσκολοι. Έτσι πρέπει να είναι. Είχαμε μια κακή βραδιά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να μάθουμε από ό,τι συνέβη και να βελτιωθούμε. Αυτό θα κάνουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: