Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η υπεραιωνόβια fan των Γουόριορς που δεν γουστάρει τον Λεμπρόν!!


Τη λένε Σουίτι, σε λίγες μέρες γίνεται 106 χρονών, είναι φανατική οπαδός των Γουόριορς, όχι όμως και του Στεφ Κάρι, ενώ δεν γουστάρει καθόλου τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Η υπεραιωνόβια fan των Γουόριορς που δεν γουστάρει τον Λεμπρόν
Η Σουίτι θέλει να ζήσει μέχρι να ξαναδεί πρωταθλητές τους Γουόριορς. Στα 106 της, η συμπαθέστατη γριούλα είναι φανατική οπαδός της ομάδας και είναι παρούσα σε όλα τα παιχνίδια τους. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και από τους τελικούς με τους Καβαλίερς.

«Δεν πιστεύω πως είμαι γριά. Αν δεν αναγκαζόμουν να περπατώ με το ‘πι’, θα νόμιζα πως ήμουν 40-50 ετών. Τόση ενέργεια έχω», τονίζει και προσθέτει: «Δεν θες να ξέρεις τι κάνω στη διάρκεια του αγώνα. Σηκώνομαι και φωνάζω».

Δεν κρύβει τις συμπάθειες και αντιπάθειές της. «Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Στεφ Κάρι με αγχώνει, γιατί κάνει όλες αυτές τις ντρίμπλες και υπάρχει κίνδυνος να του κλέψουν την μπάλα», είπε, ενώ για τον μεγάλο «εχθρό», Λεμπρόν Τζέιμς, ήταν ξεκάθαρη: «Δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να τον βλέπω. Νομίζει πως είναι ο καλύτερος όλων στο παρκέ κι αυτό είναι λάθος», τόνισε.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: