Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Εντός της ημέρας το ραντεβού Πέρεθ-Ντε Χέα!!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να αποκτήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει, με την «Mundo Deportivo» να αναφέρει πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εντός της ημέρας για να συζητήσουν το θέμα!
Μετά την συμφωνία και την επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ράφα Μπενίτεθ, οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μπει για τα καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.
Το όνομα του Ισπανού γκολκίπερ προφανώς και δεν πέφτει στο τραπέζι για πρώτη φορά, αφού οι φήμες είχαν ξεκινήσει ακόμη πριν καλά-καλά μπει το 2015, ωστόσο πλέον εντείνονται ημέρα με την ημέρα.
Η τελευταία από αυτές θέλει τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να έχει συνάντηση την Δευτέρα (8/6) με τον ατζέντη του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζόρζε Μέντες, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο η μεταγραφή να πάρει σάρκα και οστά, ενώ τονίζεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ακούσουν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να τους προσφέρεται το ποσό των 35-40 εκ. ευρώ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: