Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Νέο ξέσπασμα από Πέτγουεϊ! (pics)

Καιρό είχε να ξεσπάσει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που εξακολουθεί να δέχεται κριτική και μάλιστα έντονη για την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει δημόσια τα όσα αρνητικά ακούγονται για εκείνον αναφορικά με το εάν αξίζει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε τους επικριτές του να ρωτήσουν συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία στον Ολυμπιακό για το εάν ενδιαφέρεται για την ομάδα και το βαθμό ετοιμότητάς του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες.
«Κουράστηκα να ακούω ότι δεν είμαι σοβαρός ή ότι δεν νοιάζομαι για την ομάδα… Εάν δεν ήμουν σοβαρός για τη δουλειά μου δεν θα ήμουν εδώ, οπότε δεχθείτε το ή ρωτήστε όποιον θέλετε από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου εάν έχουν παράπονο από εμένα ότι δεν έρχομαι στα παιχνίδια ή στις προπονήσεις έτοιμος… Μην ανησυχείτε, θα περιμένω. Δίνω την καρδιά μου και την ψυχή μου στην ομάδα και παίρνω μηνύματα από ανθρώπους που μιλάνε για πράγματα που δεν ξέρουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.











*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: