Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στην Τούμπα ένα ακόμα ντέρμπυ για την 2η θέση!!

Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, κι αυτός δεν ήταν ο πανάκριβος Μπερμπάτωφ, «μπέρδεψε» την τράπουλα στο ντέρμπυ της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο αραπάκος ο Ροντρίγκες, σίγουρα από ποδοσφαιρική μούρλια και το ατομικό του γαμώτο, πήρε πρωτοβουλίες προσωπικές και έκανε το 2-0!

Κατ' αρχήν. Για να ξέρουμε τι λέμε. Ήταν μια ακόμα αναμέτρηση στην Τούμπα στη μάχη για την 2η θέση του πρωταθλήματος, όχι ακριβώς ντέρμπυ πρωταθλήματος, όχι ντέρμπυ τίτλου. Η κούπα είναι ήδη παρμένη από τον Ολυμπιακό, πάλι.

Ξεκινάει το παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι φοβούνται τον κώλο τους. Συντηρητικό ποδόσφαιρο. Μην πιάσει ο ένας τον κώλο του αλλουνού. Και ο Ροντρίγκες γίνεται δίδυμο με τον συμπαίκτη του Ζαϊρο και καθαρίζουν το ματς. Αφού αυτοί οι δύο «έφτιαξαν» τον αρνητικό δίδυμο στον Παναθηναϊκό, τους Ταϋλαρίδη-Στηλ.

Αυτό έγινε. Ο Ροντρίγκες έβαλε φωτιά στο ντέρμπυ και παρέσυρε τον ΠΑΟΚ. Κέρδισε το πέναλτυ από τον Ταϋλαρίδη, και έκανε μόνος του και το 2-0, ρίχνοντας στο λάκο το αντίπαλο «δίδυμο». Το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Βίτωρ που πήδηξε ένα κεφάλι πιο υψηλά από τα σηκωμένα χέρια του Στηλ.

Μετά το 3-0 ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, όχι βέβαια για να ισοφαρίσει. Όχι για να ανατρέψει το αποτέλεσμα, παρά μόνον να μειώσει τις εντυπώσεις του 3-0, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Με ποιες ευκαιρίες ο ΠΑΟ; Καμμία. Έτσι δεν βγαίνει ο πρωταθλητισμός.

Γιατί ο Μπερμπάτωφ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ εκτέλεσε το πέναλτυ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ποιος θα τολμούσε να διαπράξει αυτό που αποφάσισε ο ίδιος ο Μπερμπάτωφ. Να ξανακτυπήσει πέναλτυ που δεν κέρδισε ο ίδιος, αλλά συμπαίκτης του. Όταν, μάλιστα, είναι ακόμα ζεστή η αποτυχία του στο προηγούμενο ματς, με Ηρακλή. Πήγε να βαρέσει το πέναλτυ στο Καυταντζόγλειο, να γίνει το 2-4 στις καθυστερήσεις και απέτυχε! Μόνον;
Τελικά, ο ΠΑΟΚ ισοφαρίστηκε 3-3 στην τελευταία ανάσα του αγώνα. Πρέπει, λοιπόν, να τα έχει πολύ βαρειά ο Βούλγαρος να στηθεί νταηλίκι να κτυπήσει πάλι αυτός το πέναλτυ. Μαγκιά. Χοντρή και ασήκωτη μαγικά. Ρισκαδόρικη μαγικά καραμπινάτη.
Και να σκεφθείς ότι τραυματισμένος πήγε να εκτελέσει το πέναλτυ, στο 0-0(!) ο Μπερμπάτωφ. Δεν τραυματίστηκε στην εκτέλεση του πέναλτυ. Όχι, βέβαια.
Κι αν του έβγαινε πόνος στο σουτ; Με συνέπεια η μπάλλα να φθάσει στον αντίπαλο τερματοφύλακα με 2,5 χιλιόμετρα την ώρα; Το παλληκάρι θέλει να σκοράρει! Και επειδή δεν μπορεί σαν σέντερ-φορ, δεν έχασε την ευκαιρία του πέναλτυ. Ο ΠΑΟΚ τον πήρε «για μέσα» στην αντίπαλη περιοχή, όχι να... κάνει παιχνίδι εκτός.
Φοβερό. «Περπάτωφ» είναι ο Βούλγαρος, όχι κυνηγός κρούσης, κανένα πάθος, κανένα νεύρο όπως ο Κλάους, που είναι «μπροστινός», που είναι πολεμιστής. Να, όμως, που ο ένας παίζει, διότι πληρώθηκε με πολύ χαρτί, ο άλλος ζεσταίνει τον πάγκο.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: